• PRO TV
  • Rona Hartner își trăiește ultimele clipe! Anunțul trist făcut de sora ei: „Vă cer gânduri bune și rugăciuni”

Rona Hartner își trăiește ultimele clipe! Anunțul trist făcut de sora ei: „Vă cer gânduri bune și rugăciuni”

Rona Hartner își trăiește ultimele clipe! Anunțul trist făcut de sora ei: „Vă cer gânduri bune și rugăciuni”

Rona Hartner trece prin cele mai dificile momente din viața ei, după ce a fost din nou diagnosticată cu cancer, la plămâni și creier. Sora vedetei a făcut un anunț trist pe pagina sa de Facebook.

Gallery

​Rona Hartner, deși este una dintre cele mai puternice femei din România, trece prin momente extrem de grele, după ce cancerul i-a recidivat. Dacă în trecut a reușit să depășească problemele de sănătate de la colon, acum actrița suferă de cancer la plămâni și creier, având șanse minime de supraviețuire.

„Am o tumoare de 5 centimetri la plămâni și 7 tumori pe creier”, spunea actrița în vară.

Vedeta a lipsit în ultima perioadă de pe micile ecrane, motiv pentru care sora ei a decis  să facă un anunț pe pagina sa de Facebook. Rinda a spus că Rona își trăiește ultimele clipe din viață și le-a cerut oamenilor să se roage pentru sănătatea ei:

„Bună seara la toată lumea, Sunt Rinda, sora Ronei. Vă scriu să vă cer gânduri bune și rugăciuni pentru sora mea care își trăiește ultimele clipe. Ne scuzați dacă nu răspundem la mesaje, în aceste clipe dificile, vrem să fim cu ea și cu fetița ei. Dumnezeu să-i aline suferința și să o primească la el”, a fost anunțul Rindei. 

Sursă foto: Facebook

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni