• PRO TV
  • Când ajunge sicriul cu trupul neînsuflețit al Ronei, în România. Artista va fi înmormântată în această săptămână

Când ajunge sicriul cu trupul neînsuflețit al Ronei, în România. Artista va fi înmormântată în această săptămână

Când ajunge sicriul cu trupul neînsuflețit al Ronei, în România. Artista va fi înmormântată în această săptămână

Sicriul cu trupul neînsuflețit al Ronei Hartner urmează să ajungă în România, iar slujba de înmormântare va avea loc la finalul acestei săptămâni.

Gallery

​Rona Hartner urmează să plece din Franța pentru ultima oară, iar sicriul cu trupul neînsuflețit va ajunge, în țara noastră, în scurt timp. Pe data de 1 decembrie, va avea loc slujba de înmormântare.

Când va ajunge sicriul cu trupul Ronei, în țară

Rinda, sora Ronei, a anunțat că trupul neînsuflețit al Ronei a plecat din Toulon, Franța și va ajunge, în România mâine, 29 noiembrie. Sicriul urmează să fie depus la capela Cimitirului Bellu Catolic, din Capitală, până pe data de 1 decembrie.

Conform informațiilor oferite de Rinda, pentru Fanatik, slujba va avea loc la ora 12:00, iar motivul pentru care Rona va fi îngropată aici, este pentru a se odihni „alături de strămoșii noștri”.

Rona Hartner a fost omagiată în Franța

Talentul Ronei Hartner nu a făcut-o cunoscută nu doar în România, ci și în Franța, unde moartea ei i-a întristat pe cei care au cunoscut-o și care s-au bucurat de talentul ei. Zilele trecute, regretata artistă a fost omagiată, fiind făcută, în numele ei, o pomenire, la care au participat prietenii și câțiva artiști din Franța.  

Rita, fiica Ronei, se numără printre persoanele care au fost cel mai afectate de moartea acesteia, iar sora artistei a mărturisit că adolescenta „și-a pierdut reperul”, deoarece legătură pe care o avea cu mama ei era una specială.

Mai mult decât atât, tatăl ei, care nu a mai căutat-o de ani buni, și-a făcut brusc apariția, spunând că vrea să aibă o legătură cu fiica lui, doar că s-a lovit de un refuz din partea lui și din partea familiei Ronei.

„A venit cu ideea asta ieri și l-am întrebat de ce. Prin câte a trecut sora mea el vine așa, a spus că vrea să vină și să fie alături de copilul lui. I-am zis că nu a fost alături atâta timp și acum își face brusc apariția. Fiecare om e liber să vină, o să vină, să vină cum o vrea el”, a spus Rinda, în cadrul unei emisiuni televizate.

 

Sursa foto: Facebook, Captură video, Getty Images

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni