• PRO TV
  • Mandatul de arestare preventivă a fost prelungit pentru Vlad Pascu. Decizia magistraților nu este definitivă

Mandatul de arestare preventivă a fost prelungit pentru Vlad Pascu. Decizia magistraților nu este definitivă

Mandatul de arestare preventivă a fost prelungit pentru Vlad Pascu. Decizia magistraților nu este definitivă
Sursa: Inquam Photos / Octav Ganea

Mandatul de arestare preventivă a fost prelungit pentru Vlad Pascu, autorul accidentului cumplit de la 2 Mai, în care doi tineri și-au pierdut viața. Decizia magistraților nu este definitivă.

Gallery

Vlad Pascu rămâne după gratii?!

Judecătoria Mangalia a decis să mențină măsura arestării preventive în privința lui Vlad Pascu,  la câteva zile după ce tatăl său a scăpat de controlul judiciar, iar mama sa a ieşit din arestul la domiciliu.

“În temeiul art.207 alin.6 Noul Cod proc.pen. constată legalitatea şi temeinicia arestării preventive a inculpatului Pascu Matei Vlad În temeiul art.207 alin.4 Noul Cod proc.pen. menţine arestarea preventivă a inculpatului Pascu Matei Vlad, arestat în baza mandatului de arestare preventivă nr.15/UP din data de 20.08.2023, emis de Judecătoria Mangalia în dosarul nr.4085/254/2023. Respinge cererile formulate de apărătorul inculpatului de revocare a măsurii arestării preventive şi înlocuirea cu o altă măsură, ca neîntemeiate”, se arată în minuta instanţei.

Decizia Judecătoriei Mangalia nu este definitivă și poate fi contestată în termen de 48 de ore de la pronunțare.

În 19 august, Vlad Pascu a condus un autoturism pe DN 39, iar în jurul orei 5.25, în apropiere de 2 Mai, a intrat într-un grup de pietoni. În urma impactului, doi tineri şi-au pierdut viaţa şi alţi trei au fost răniţi.

După producerea accidentului, acesta a fugit de la locul faptei, ulterior s-a stabilit că se afla sub influența substanțelor interzise atunci când a lovit grupul de tineri.

Sursă foto: INQUAM PHOTOS/Octav Ganea, Știrile PRO TV, Arhivă ecran

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni