• PRO TV
  • Pamela de Romania, cu siliconul pe dos, a intrat in gura doamnei Bamboi! VIDEO

Pamela de Romania, cu siliconul pe dos, a intrat in gura doamnei Bamboi! VIDEO

Pamela de Romania, <span style="color: rgb(255, 0, 0);">cu siliconul pe dos</span>, a intrat in gura doamnei Bamboi! VIDEO

Asistenta lui Catalin Maruta, doamna Maria Bamboi, a fost invitata din nou la Happy Hour", unde a disecat marut ultimele evenimete din lumea mondena: Pamela de Romania cu siliconul pe dos si in patru labe in gradina cu ciupercute si rate din ipsosi, precum si cearta dintre Zavorance.

"Se duce si frumusetea, peste 10 ani nu mai sta in patru labe. Daca nu se corecteaza. Poate cu varsta isi va da seama", crede doamna Bamboi despre siliconata Pamela de Romania cu care a avut o aventura de-o noapte si Liviu Varciu.

Blonda a avut probleme cu siliconul dint-un san care, de-al nabii, ca sa o necajeasca si sa o faca de rusine, s-a sucit si s-a intors pe dos, iar Pamela a incercat sa remedieze accidentul zbantuindu-se la piscina. Si ca si cum asta nu era deajuns, s-a pozat in patru labe in costum de baie, pe gazon, langa o ciuperca si doua rate din ipsos.

In ceea ce le priveste pe Zavorance, doamna Bamboi crede ca ar fi bine sa cada la pace. Cum sa iti faci copill handicapat. “Mai Oana de ce nu ai facut-o pe mama ta sa aiba incredere in tine.".

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni