• PRO TV
  • Vasilică Ceterașu a recunoscut că și-a înșelat soția: „M-a prins”. Unde și cu cine se afla artistul, în momentul cu pricina

Vasilică Ceterașu a recunoscut că și-a înșelat soția: „M-a prins”. Unde și cu cine se afla artistul, în momentul cu pricina

Vasilică Ceterașu a recunoscut că și-a înșelat soția: „M-a prins”. Unde și cu cine se afla artistul, în momentul cu pricina

Vasilică Ceterașu a recunoscut că și-a înșelat soția, în urmă cu ceva timp. Artistul a povestit cum s-a întâmplat totul, în cadrul unui interviu acordat anul trecut.

Gallery

Vasilică Ceterașu este implicat într-un scandal care îi pătează imaginea, dar, în urmă cu ceva timp, a recunoscut că nu a fost tocmai ușă de biserică, deoarece și-a înșelat soția.

Vasilică Ceterașu și-a înșelat soția

Artistul a recunoscut că muzica l-a făcut mereu să fie în centrul atenției, în special când a venit vorba de femei, motiv pentru care, niciodată nu a dus lipsă de admiratoare. După ceva timp în care s-a bucurat de atenția primită, a cunoscut-o pe soția sa.

Deși începuse o relație cu Amalia, Vasilică Ceterași continua să se vadă și cu alte femei, lucru ce, bineînțeles, a deranjat-o pe aceasta. Mai mult decât atât, se pare că nici Amalia nu avea foarte multă încredere în el și a aflat că se vedea și cu alte femei, după ce l-a urmărit.

„Noi am fost și certați. M-a și prins, când mă urmărea prin oraș cu mașina când eram cu altele în drepta. Noi eram împreună, dar mai vorbeam și cu altele. Dar doar vorbeam (râde, n. red.). Mă urmărea prin oraș și mi-a zis că se mută la mine. Apoi a rămas însărcinată, am făcut nunta că botez…

Ziceam că sunt plecat și ea mă urmărea. Și mă găsea. Nu m-a bătut (râde, n. red.) că fugeam. La mine e greu să mă prinzi, mă vezi, dar nu mă prinzi.”, a povestit Ceterașu, conform Fanatik.

Ceterașu avea instalată o aplicație de dating, pe telefon

Vasilică Ceterașu nu s-a mulțumit doar cu atât și a avut chiar și o aplicație de dating instalată. Nici așa nu i-a mers foarte mult timp, deoarece Amalia a aflat imediat și a glumit, spunând că poate, din greșeală, va descărca o nouă aplicație de același fel.

„I-am zis că e aplicație de cumpărat mașini, prin Europa… Și mi-a zis să vadă și ea mașinile. Și erau doar mașini din alea, de 1,90, 90/60/90. Și atunci a început scandalul…. Am șters aplicația, nu zic nu.

Cine știe acum ce aplicație mai iese și o descarc din greșeală… Sau le descarcă Serena când se joacă la telefon. Poate descarcă iar Tinderul… Doamne-ajută! (râde, n. red.). Doar nu o să cert fetița pentru asta”, a mai spus artistul.

 

Sursa foto: Facebook

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni