• PRO TV
  • Mihai Trăstariu, revoltat după ce s-a spus că România nu va participa la Eurovision 2024: „Concurez pentru altă țară”

Mihai Trăstariu, revoltat după ce s-a spus că România nu va participa la Eurovision 2024: „Concurez pentru altă țară”

Mihai Trăstariu, revoltat după ce s-a spus că România nu va participa la Eurovision 2024: „Concurez pentru altă țară”

Mihai Trăistariu a reacționat, după ce s-a aflat că România nu a plătit încă taxa de participare la Eurovision 2024, în valoare de 180.000 de euro. TVR susține că încă se află în discuții pentru găsirea unui artist care să ne reprezinte.

Gallery

​Organizatorii Eurovision, Uniunea Europeană de radio și televiziune (EBU) a publicat recent lista celor 37 de televiziuni naționale care vor participa la cea mai mare competiție a cântecului european, desfușurată în Malmo, Suedia. România nu se numără printre ele deoarece TVR nu a achitat încă taxa de participare, în valoare de 180.000 de euro. 

Cu toate acestea, România nu este exclusă complet de la Eurovision. Pe site-ul oficial EBU apare următorul mesaj:

„Deși România nu este, în prezent, confirmată să concureze anul viitor, discuțiile continuă cu TVR în privința unei potențiale participări," se arată pe site-ul EBU. 

Termenul limită pentru înscriere era de 15 septembrie.

Reprezentanții TVR, explicații despre Eurovision 2024

Contactați de paginademedia.ro, reprezentații TVR au explicat că România așteaptă adoptarea bugetului de stat pentru anul 2024, pentru a le oferi un răspuns organizatorilor Eurovision. 

„Aşa cum am comunicat, referitor la participarea României la Eurovision Song Contest (ESC) 2024, SRTv nu a luat o decizie finală.

În acest moment, suntem în legatură cu organizatorii (European Broadcasting Union - EBU) şi toate opţiunile rămân deschise.

EBU a acordat Televiziunii Române o amânare pentru a-şi exprima opţiunea după adoptarea bugetului de stat pe 2024”, se arată în răspunsul dat de Serviciul Comunicare, Relaţii Publice şi Protocol al TVR.

Mihai Trăistariu, revoltat după ce a aflat că România s-ar putea să nu participe la Eurovision

Mihai Trăistariu a fost foarte supărat atunci când a aflat că România nu a achitat încă taxa de participare pentru Eurovision 2024. Mai mult decât atât, artistul susține că deja își găsise piesă pentru concurs și că abia aștepta momentul din Suedia de anul viitor. 

Mai mult decât atât, Mihai Trăistariu a punctat faptul că alegerea unor tinere talente nu este cea mai potrivită într-o astfel de competiție:

„Sunt extrem de supărat! Eu, din luna septembrie, am primit o melodie din Finlanda de la niște producători, care mi s-a părut genială și am zis: gata, am găsit piesa, după ani de zile de căutări!

Și uite când am găsit și eu piesa, aflu că e posibil să nu mai participăm la Eurovision! Mă așteptam cumva! Nu știu de ce nu sunt ei în stare să gestioneze un eșec. 

Am înțeles că a luat 0 puncte băiatul ăsta, dar asta ce înseamnă, adică, dacă la fotbal România nu se califică la Mondiale, nu mai mergem niciodată?
Nu se poate, o dată e bine, altă dată e rău. Cu mine și cu Luminița a fost bine, am avut rezultate de top, deci se poate!

Dar, dacă trimitem prichindei din ăștia, normal că o să luăm numai 0 puncte! Eu am tot țipat și am strigat: nu mai trimiteți copii nepregătiți, necopți!

O să văd și eu ce țări mai permit străini, că eu am piesa bună și o să mă înscriu în altă țară dacă nu am de ales”, a declarat Mihai Trăistariu, pentru Click!

Sursă foto: Facebook

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni