• PRO TV
  • Smiley, emoționat până la lacrimi la prima serbare a fiicei sale: „S-a lăsat cu plânsete”. Artistul și soția lui, copleșiți de emoții

Smiley, emoționat până la lacrimi la prima serbare a fiicei sale: „S-a lăsat cu plânsete”. Artistul și soția lui, copleșiți de emoții

Smiley, emoționat până la lacrimi la prima serbare a fiicei sale: „S-a lăsat cu plânsete”. Artistul și soția lui, copleșiți de emoții

Gina Pistol și Smiley au avut parte de o zi plină de emoții, deoarece Josephine, fiica lor, a avut prima ei serbare. Cei doi au vărsat lacrimi de fericire și au fost încântați de rezultatul final.

Gallery

Smiley și Gina Pistol sunt în culmea fericirii, deoarece Josephine a avut prima ei serbare. Micuța, care, în curând, va împlini trei ani, este centrul universului lor, iar aceștia se bucură din plin de tot ceea ce fac alături de ea.

Gina Pistol și Smiley au fost la prima serbare a lui Josephine

Timpul trece foarte repede și, acum, Gina și Smiley au trecut la un nou nivel ca părinți. Antrenorul de la „Vocea României” și soția sa au participat la prima serbare a fiicei lor, care i-a emoționat până la lacrimi.

După ce serbarea s-a terminat, artistul le-a povestit fanilor cât de frumos a fost totul, dar și că toată veselia de la serbare a ajuns și acasă, unde au continuat dansurile și distracția.

„Tocmai am plecat de la serbarea fiicei mele. Ce să vă spun, n-a fost așa cum mă așteptam, s-a lăsat cu plânsete, dar a fost foarte drăguț. Am făcut dansurile acasă. Dansurile pe care trebuie să le facem la grădiniță, le-am făcut acasă împreună. Spectacol garantat”, a povestit acesta, pe contul său de Instagram.  

Cum s-a schimbat Smiley de când este tată

De aproximativ trei ani, Smiley este tătic și a trecut printr-o serie importantă de schimbări. Rolul de părinte și responsabilitatea care a venit la pachet cu acest lucru l-au trecut la un alt nivel de iubire, după cum chiar el susține.

Mai mult decât atât, a devenit o fire mai sensibilă și a descoperit o latură a iubirii pe care nu a simțit-o pentru nimeni până acum.

„Viața de părinte este cu totul o provocare, mai ales la primul copil când totul este nou și când etapele de care ai auzit sau ai citit sunt trăite și simțite personal, însă nu există ceva mai frumos decât ceea ce trăim noi acum.

Noi încercăm să ne bucurăm de tot ce înseamnă statutul de părinți, să fim o familie normală, cu program, griji și bucurii firești, așa cum există în viețile oricăror oameni care trec prin această etapă frumoasă”, a povestit Smiley, conform Unica.

 

Sursa foto: Instagram

 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni