• PRO TV
  • Ce spune Anamaria Prodan despre persoanele care nu au bani: „Multă lume înjură oamenii bogați”. Impresara are o avere impresionantă

Ce spune Anamaria Prodan despre persoanele care nu au bani: „Multă lume înjură oamenii bogați”. Impresara are o avere impresionantă

Ce spune Anamaria Prodan despre persoanele care nu au bani: „Multă lume înjură oamenii bogați”. Impresara are o avere impresionantă

Anamaria Prodan are suficienți bani cât să își permită absolut tot ceea ce își dorește, iar starea materială nu a reprezentat o problemă nici când a fost copil.

Gallery

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Anamaria Prodan are bani pentru tot ceea ce vrea, iar dorința de a nu duce lipsă de nimic o face să muncească foarte mult. Recent, impresara a spus că părere are despre persoanele care nu au foarte mulți bani.

Ce crede Anamaria Prodan despre oamenii care nu au bani

Anamaria Prodan nu vrea să știe cum este să nu aibă ceea ce își dorește, motiv pentru care, muncește 20 de ore pe zi. Aceasta susține că oamenilor bogați nu le este ușor cu stilul de viață pe care îl au, deoarece sumele făcute trebuiesc întreținute și înmulțite.

Prin urmare, impresara este de părere că oamenii care nu au foarte multe posibilități financiare duc o viață mai liniștită, deoarece nu au stresul banilor, așa cum se întâmplă în cazul oamenilor mai potenți financiar.

„Multă lume înjură oamenii bogați. Nu e ușor să fii bogat. Oamenii care nu au atât de multe lucruri trăiesc mai liniștit și mai lejer. Cei care au bani și averi și proprietăți, nu prea dorm. Muncește Anamaria Prodan, în fiecare zi, de la 6 dimineața și până la 1 noaptea. Fără pauză. Dacă dorm 2-3 ore pe noapte, e minune, de mulți ani. Așa a fost și mama, asta e”, a declarat femeia de afaceri pentru o emisiune televizată.

Anamaria Prodan și familia vor petrece Crăciunul peste ocean

Nu doar Anamaria Prodan are o carieră înfloritoare, ci și copiii ei, iar acest lucru înseamnă că nu reușesc să petreacă foarte mult timp împreună, deoarece toți muncesc. Impresara nu doar că va petrece zile minunate alături de colegi, dar o va face și alături de Anca Savelio, sora ei, care s-a stabilit în State, de aproximativ două decenii.

Vor petrece sărbătorile de iarnă în Vegas, unde femeia de afaceri deține o casă, pe care vrea să o lase copiilor ei. De fiecare dată, Anamaria Prodan a mărturisit că tot ceea ce are va rămâne al copiilor, deoarece ei sunt cele mai importante persoane din viața ei.

 

Sursa foto: Instagram  

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni