• PRO TV
  • Pilotează ca-n Top Gun și are șanse să fie încoronată Miss America! Cine e tânără de 22 de ani, pilot în Forțele Aeriene ale SUA, care aspiră la un nou titlu de regină a frumuseții

Pilotează ca-n Top Gun și are șanse să fie încoronată Miss America! Cine e tânără de 22 de ani, pilot în Forțele Aeriene ale SUA, care aspiră la un nou titlu de regină a frumuseții

Pilotează ca-n Top Gun și are șanse să fie încoronată Miss America! Cine e tânără de 22 de ani, pilot în Forțele Aeriene ale SUA, care aspiră la un nou titlu de regină a frumuseții

O tânăra de 22 de ani, pilot în Forțele Aeriene ale SUA, care studiază și la Harvard, ar putea fi desemnată luna aceasta Miss America. Madison Marsh are un viitor strălucit în față și jonglează cu succes între cele două mari pasiuni ale sale: aviația și modelingul.

Gallery

​Frumoasa americancă a fost încoronată „Miss Colorado” în mai 2023, urmează un program de masterat la Harvard și este, de asemenea, sublocotenent al Forțelor Aeriene ale SUA, acolo unde se antrenează ca pilot de vânătoare.

În acest weekend, Madison va concura alături de alte frumuseți la competiția Miss America. Concursul are loc în Florida și are mai multe probe, printre care: fitness, rochia de seară, costum de baie și un interviu.

Madison Marsh va intra în istorie ca fiind fiind primul ofițer activ al Forțelor Aeriene care va concura pentru titlul de Miss America. (Vezi imagini cu tânăra în costum de baie în GALERIA FOTO de mai sus)

„Este o experiență minunată să aduc laolaltă părțile preferate din viața mea și sper să fac o diferență pentru ca și ceilalți să înțeleagă că nu există limite când îți dorești ceva”, a declarat tânăra, potrivit New York Times.

„Modelingul înseamnă mai mult decât a fi în spatele unei camere. Pentru mine, înseamnă să fiu un model de urmat pentru alte femei tinere care vor să dea dovadă de încredere și ambiție”, spune tânăra pe contul ei de Instagram.

Marsh spune că pregătirea sa fizică pentru armată i-a fost utilă și-n timpul pregătirii pentru concursul de frumusețe.

Ea se va alătura altor 49 de aspirante la titlul de regină a frumuseții în competiție care are loc în Florida pe 13 și 14 ianuarie, la aproximativ opt luni după ce americanca a obținut coroana „Miss Colorado”.

De la o vârstă fragedă, Marsh a visat să devină pilot. Părinții ei au trimis-o într-o tabără spațială când avea 13 ani, unde a întâlnit astronauți și piloți de vânătoare. La 15 ani, a început să ia lecții de zbor și, doi ani mai târziu, a obținut licența de pilot.

Pe lângă concursurile de frumusețe, Madison Marsh își vede viitorul ca pilot de vânătoare „Top Gun”.

Fotografii: Profimedia Images/ Instagram @Missmadisonmarsh

 

 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni