• PRO TV
  • TJ Miles, un bărbat norocos! Faimosul de la Survivor All Stars, susținut și încurajat de iubita Francisca: „Tu ești campionul meu în orice arenă!”

TJ Miles, un bărbat norocos! Faimosul de la Survivor All Stars, susținut și încurajat de iubita Francisca: „Tu ești campionul meu în orice arenă!”

TJ Miles, un bărbat norocos! Faimosul de la Survivor All Stars, susținut și încurajat de iubita Francisca: „Tu ești campionul meu în orice arenă!”

TJ Miles a început în forță la Survivor All Stars 2024 și și-a adjudecat primul Colan de Imunitate al sezonului suprem. Faimosul nu poate fi nominalizat de către colegi, însă îi revine responsabilitatea de a numi un concurent pentru duelul eliminatoriu.

Gallery

​Influencerul care are peste 100.000 de urmăritori pe contul de Instagram trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Francisca. Cei doi și-au oficializat relația în primăvara anului 2023 și de atunci sunt de nedespărțit.

Pe lângă vlogurile pe care le fac împreună pentru fanii lor, TJ Miles și Francisca au scos și o melodie împreună. “Paradisul perfect” se numește single-ul al cărui videoclip a fost filmat peste mări și țări, tocmai în Bali, și care a avut premiera pe Youtube în primăvara lui 2023.

Cei doi îndrăgostiți și-au cumpărat casă și s-au mutat împreună anul trecut, iar TJ Miles a recunoscut că se gândește la căsătorie în viitorul apropiat.

Francisca, declarație de dragoste pentru TJ Miles, după plecare acestuia la Survivor All Stars 2024

Frumoasa brunetă a postat recent câteva imagini alături de iubitul ei, dar și un mesaj emoționant.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Ciska (@franciscaofficial)

„Dragul meu Miles,
Începe @survivorromania.oficial , aventura în junglă, iar inima mea vibrează de mândrie și emoție pentru tine. Chiar dacă acum nu ne putem auzi glasurile, chiar dacă nu sunt alături de tine fizic, te simt aproape în fiecare bătaie a inimii mele!
Mi-ai povestit multe din prima ta călătorie în Survivor și nu pot să nu mă emoționez gândindu-mă la forța ta incredibilă.
Din clipa în care ne-am întâlnit și până acum, am traversat atâtea împreună, ne-am susținut în momente dificile, am împărțit râsete și am descoperit cât de puternică poate fi dragostea noastră. Să știi că fiecare încercare a ta este și încercarea mea, la fel cum fiecare victorie a ta, este și victoria mea!
Fii TU, strălucește și adu acasă victoria, pentru că tu ești campionul meu în orice arenă.♥️
GO, GO, @tjaymilez ‼️ Hai FAIMOȘII‼️”, a scris artista pe contul de Instagram.

Fotografii: Instagram @Franciscaofficial

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni