• PRO TV
  • Recunoști actrița de la Hollywood cu chip angelic? Acum are 54 de ani, dar pare că sfidează îmbătrânirea

Recunoști actrița de la Hollywood cu chip angelic? Acum are 54 de ani, dar pare că sfidează îmbătrânirea

Recunoști actrița de la Hollywood cu chip angelic? Acum are 54 de ani, dar pare că sfidează îmbătrânirea

În anii 2000, Heather Graham a fost considerată un sex simbol, ea apărea adesea în top-urile revistelor privind „Cele mai frumoase” sau „Cele mai sexy femei” din lume. A cucerit Hollywood-ul cu chipul ei angelic, cu zâmbetul cald, dar și cu talentul său actoricesc de netăgăduit.

La 54 de aniHeather Graham pare că sfidează îmbătrânirea. Actrița are un tel neted și o siluetă impecabilă, încât pare că timpul s-a oprit în loc pentru ea. La începutul anului, ea posta o fotografie din vacanță, unde pare o puștoaică. Vedeta se relaxa într-o piscină infinity.

​În vara lui 2023, Heather Graham făcea furori pe plajele din Jamaica. Ea a pozat într-un costum de baie alb, din două piese, și a publicat apoi fotografiile pe contul de Instagram. 

​Mândră de aspectul ei, actrița nu se sfiește să-și etaleze silueta în ținute prreferate mai mult de adolescenți. La un eveniment recent, petrecut într-un casino din Hollywood, actrița a apărut îmbrăcată într-o salopetă neagră mulată, cu decolteu adânc. 

Vezi mai multe imagini în galeria foto de mai jos. 

Gallery

Heather Graham are o carieră foarte bogată. Ea a jucat în zeci de filme și seriale, începând din 1988.

Anul trecut, actrița a apărut în șapte producții, printre care: „Best. Christmas. Ever!”; „Suitable Flesh”; „Place of Bones”; „Extrapolations”. 

După ce a apărut în reclame de televiziune, primul ei rol important a fost în comedia pentru adolescenți License to Drive (1988), urmată de filmul apreciat de critici Drugstore Cowboy. Apoi a jucat roluri secundare: în serialul de televiziune Twin Peaks (1991) și în filme precum Six Degrees of Separation (1993) și Swingers (1996). Ea a câștigat aprecierea criticilor pentru rolul său din filmul Boogie Nights (1997). Acest lucru a condus la roluri majore în filmele de comedie Bowfinger și Austin Powers: The Spy Who Shagged Me (ambele din 1999).

Foto: Instagram/ Heather Graham

Getty Images

Vezi și: 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni