• PRO TV
  • 13 milioane de like-uri în doar câteva ore! Ipostaza în care a apărut Cristiano Ronaldo pe Instagram: „Cel mai bun din lume!”

13 milioane de like-uri în doar câteva ore! Ipostaza în care a apărut Cristiano Ronaldo pe Instagram: „Cel mai bun din lume!”

13 milioane de like-uri în doar câteva ore! Ipostaza în care a apărut Cristiano Ronaldo pe Instagram: „Cel mai bun din lume!”

Cristiano Ronaldo este posesorul unui abdomen „six-pack” de toată frumusețea. Starul lui Al-Nasr s-a fotografiat la bustul gol și a creat o adevărată isterie pe internet.

Gallery

​Imaginea postată de CR7 pe contul de Instagram a adunat în doar câteva ore peste 13 milioane de like-uri și sute de mii de mesaje.

Portughezul care se află în cantonament cu echipa sa și-a etalat pătrățelele de pe abdomen și a fost asaltat de mesaje.

Cristiano Ronaldo va împlini 39 de ani peste câteva zile și este cunoscut faptul că are un regim draconic de antrenament.

Fotbalistul se antrenează ca un spartan și are un regim foarte strict când vine vorba de alimentație. CR7 este promotorul unui stil de viață sănătos, nu consumă alcool și doboară record după record și-n sala de sport, nu doar pe terenul de fotbal.

În imaginea de pe Instagram care a adunat instant milioane de like-uri, Ronaldo apare zâmbitor, la bustul gol, cu o sticlă de apă Ursu în mână.

„Cel mai tare din lume!”, „Lăudat fie Allah!”, „Personificarea sănătății fizice și mentale”, „Cel mai bun din toate timpurile”, „Ești un zeu”, „Dumnezeule, ce corp”, i-au scris unii dintre internauți.

Anul trecut, sportivul și-a lansat propriul brand de apă plată.

„Unul din visurile mele devine realitate: să vă ofer o băutură care se trage din esența vieții și care a avut un rol important în conturarea a ceea ce reprezint astăzi. Vă prezint URSU, o apă antioxidantă și alcalină”, spunea Ronaldo la evenimentul de lansare al apei sale.

Fotografii: Instagram

 

 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni