• PRO TV
  • Tatăl lui Mile Povan, primele declarații după decesul fiului său! De ce a murit, de fapt, artistul: „Nu trebuia să...”

Tatăl lui Mile Povan, primele declarații după decesul fiului său! De ce a murit, de fapt, artistul: „Nu trebuia să...”

Tatăl lui Mile Povan, primele declarații după decesul fiului său! De ce a murit, de fapt, artistul: „Nu trebuia să...”

Interpretul de muzică populară Mile Povan s-a stins din viață la doar 32 de ani, lăsând în urma sa multă suferință și regrete. Îngenuncheat de durere, tatăl său a făcut primele declarații după vestea care a șocat toată România.

Gallery

​Mihai Leric, cunoscut sub numele de scenă Mile Povan, s-a stins din viață fulgerător, la doar 31 de ani și în condiții de-a dreptul suspecte. Artistul a fost găsit fără suflare în locuința sa, după ce nu a răspuns la telefon zile în șir.

Cu puțin timp înainte de a muri, acesta s-a dus la secția UPU cu stări de rău, dar medicii nu l-au internat și l-au lăsat să plece acasă. Ulterior, fratele său a încercat să îl contacteze, dar fără succes, așa că a mers la locuința sa și a spart ușa apartamentului pentru a vedea ce se întâmplă.

Tatăl artistului, Viorel Leric, și-a adunat forțele și a vorbit, cu durere în suflet, despre pierderea fiului său. Bărbatul a spus că tânărul artist a mers la spital cu puțin timp înainte de tragedie pentru că se simțea rău, însă a fost lăsat să plece acasă. Se pare că Mile Povan s-a stins din viață în urma unui infarct.

„Încă nu ştim exact de ce a murit, dar se pare că a făcut infarct. Nu, nu, nu se ştia cu aşa ceva...

El a vrut să plece (n.r.: de la spital), după perfuzii a zis că s-a simţit mai bine şi... nu trebuia să plece…”, a declarat Viorel Leric, potrivit Spynews.

Foto: Facebook

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni