• PRO TV
  • Kate Middleton suferă de o boală mintală? Ce ascunde de fapt familia regală: "Se știe ce se întâmplă cu adevărat, dar nu poate fi spus"

Kate Middleton suferă de o boală mintală? Ce ascunde de fapt familia regală: "Se știe ce se întâmplă cu adevărat, dar nu poate fi spus"

Kate Middleton suferă de o boală mintală? Ce ascunde de fapt familia regală: "Se știe ce se întâmplă cu adevărat, dar nu poate fi spus"

Scandalul Kate Middleton continuă să țină prima pagină a ziarelor din întreaga lume, după misterioasa operație abdominală, despre care Casa Regală nu vrea să dea niciun detaliu.

Din pricina acestui mister care planează asupra stării actuale de sănătate a Prințesei de Wales au apărut numeroase teorii. Unii spun că soția prințului William ar suferi de cancer, iar alții spun că aceasta ar avea însă probleme de sănătate mintală.

Angela Levin, biografa reginei Camilla, s-a pronunțat și ea împotriva lipsei de informații despre prințesa de Wales, afirmând că boala neraportată ar putea fi legată de o cădere psihică cauzată de stilul de viață agitat al viitorului monarh și presiunii mediatice.

De asemenea, se mai speculează cu Prințesa ar fi suferit de fapt o histerectomie totală, o operație ginecologică prin care se îndepărtează uterul și colul uterin. Specialiștii spun că în unele cazuri pot fi îndepărtate, dacă este necesar, și trompele uterine și ovarele.

Dispariția lui Kate Middleton a ridicat mari semne de întrebare. Mai mult, comportamentul lui William a adâncit și el mai mult misterul. El și-a anulat unele îndatoriri publice, brusc, fără să dea prea multe explicații.

Doar imaginile cu Kate la bordul unei mașini conduse de mama sa, la spectacolul de la Windsor, au încercat să liniștească apele... și au avut efectul contrar: "este un chip care ar putea să nu fie al ei".

Pe scurt, se întâmplă lucruri pe care familia regală nu vrea să le spună, iar acest comportament ciudat lasă loc numeroaselor speculații.

Familia regală se confruntă cu o criză de imagine fără precedent

Familia regală britanică se confruntă cu o criză de imagine fără precedent. Secretul care înconjoară starea lui Kate Middleton de când a suferit o intervenție chirurgicală abdominală pe 17 ianuarie și faptul că prințesa de Wales a decis să reducă la tăcere zvonurile despre starea sa de sănătate prin publicarea unei imagini modificate în Photoshop cu copiii săi, cu ocazia Zilei Mamei în Regatul Unit, au lovit puternic Familia regală britanică.

Ceea ce se dorea a fi un instantaneu de familie cu micuții George, Charlotte și Louis a avut efectul opus. Teoriile despre ceea ce este cu adevărat cu Kate s-au înmulțit, iar publicul britanic a început să se sature de atâta secretomanie.

În timp ce unii sunt de părere că la baza problemei se află o gravă criză maritală între prințul și prințesa de Wales, care ar putea pune în pericol succesiunea la tron, alții cred că boala lui Kate este mai gravă decât am fost lăsați să credem, motiv pentru care nu s-a mai știut nimic despre ea - cu excepția fotografiei false, despre care se speculează că ar aparține unei coperte a lui Kate pentru o cunoscută revistă din 2016.

Un expert regal a asigurat că "toată lumea știe ce se întâmplă cu adevărat, dar nu poate fi spus".

"Operația lui Kate nu are nimic de-a face cu cancerul sau cu o problemă psihică. Are legătură cu intestinele ei, motiv pentru care nu o vedem niciodată în picioare. Este o boală de care suferă o mulțime de oameni și îi va afecta dieta. De asemenea, nu va putea să stea în picioare o perioadă de timp și îi va limita capacitatea de a îndeplini funcțiile de bază și va avea nevoie de ceva în plus pentru a-și face treburile", a explicat el, lăsând să se înțeleagă că prințesa ar putea avea boala Crohn.

În timp ce familia regală britanică păstrează o tăcere totală, tabloidele - mai exact "The Telegraph" - au dezvăluit cum se simte Kate după scandalul legat de publicarea imaginii sale retușate. Aparent, soția prințului William este "foarte rău", "foarte supărată" pentru ceea ce s-a întâmplat în condițiile în care nu a vrut decât să "facă tot ce poate" și să stingă speculațiile despre sănătatea ei, împărtășind ceea ce credea că va fi o fotografie frumoasă cu copiii ei, fără să-și imagineze repercusiunile pe care le va avea.

De asemenea, există și persoane care susțin că Kate nu este decât o "perdea de fum" pentru a acoperi gravitatea situației regelui Carol al III-lea, al cărui cancer este mult mai grav decât a încercat să transmită Palatul Buckingham.

Sursa Foto: GettyImages

 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni