• PRO TV
  • „Cu Iulia de ce nu se pozează așa?”. Imaginile momentului cu Salman Khan, în tandrețuri cu o altă femeie

„Cu Iulia de ce nu se pozează așa?”. Imaginile momentului cu Salman Khan, în tandrețuri cu o altă femeie

„Cu Iulia de ce nu se pozează așa?”. Imaginile momentului cu Salman Khan, în tandrețuri cu o altă femeie

Imagini cu Salman Khan în tandrețuri cu o altă femeie fac furori pe Instagram și Tik-Tok de câteva zile. Deși acestea sunt niște poze mai vechi, ele au creat rumoare printre fanii din România, care s-au întrebat din nou de ce actorul indian nu se afișează niciodată public cu Iulia Vântur.

Gallery

Ajuns la 58 de ani, Salman Khan este unul dintre cei mai apreciați actori de la Bollywood. Celebritatea lui a depășit granițele Indiei și este cunoscut peste tot în lume. Filmele sale au mare succes și în România, mai ales după ce s-a aflat că acesta se iubește cu frumoasa Iulia Vântur.

Cei doi trăiesc de ani buni o frumoasă poveste de dragoste foarte discretă. Ani la rând nu au dorit să dea niciun detaliu despre relația lor. Foarte rar au apărut la evenimente mondene în calitate de iubiți. Recent s-a speculat că aceștia s-ar fi despărțit, după ce actorul indian a mers singur petrecerea miliardarului Anant Ambani.

Iulia Vântur a negat însă aceste zvonuri și a mărturisit că era plecată din India la acel moment.

„Eram în România, eram la mama acasă, eram să-i vizitez pe ai mei. Plecasem din Dubai unde am avut show-uri și am zis că dacă tot am fost aproape să merg la părinți. Era cumva stabilit. De fapt, era stabilit ca ei să vină în Dubai, dar nu au mai venit și a trebuit să vin eu(...) O să merg la nuntă. Eu interacționez cu oamenii respectivi destul de des, pentru că sunt foarte din lumea mea. S-a văzut că a fost un eveniment extraordinar, doar că atunci eram cu părinții mei”, a spus vedeta la o emisiune tv.

Acum însă Salman Khan este din nou în vizorul fanilor din România după ce pe rețelele de socializare circulă niște imagini în care el apare în ipostaze tandre cu actrița indiană Shehnaaz Gill, în vârstă de 31 de ani. Imaginile sunt din 2022, iar cei doi apar ținându-se de mână și chiar se îmbrățișează la un moment dat.

„Nu l-am văzut la braț cu Iulia Vântur niciodată”, „Cu Iulia de ce nu se pozează așa?”, „Niciodată nu l-am văzut zâmbind lângă Iulia”, „Asta-i actuala iubită a lui Salman”, au spus internauții.

Foto: Instagram, captura video

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni