• PRO TV
  • Rita Sumalya nu poate merge la mormântul Ronei Hartner din cauza tatălui său, Rocco Sedano. Adolescenta încă nu a trecut peste pierderea mamei sale: „Are rol de decor”

Rita Sumalya nu poate merge la mormântul Ronei Hartner din cauza tatălui său, Rocco Sedano. Adolescenta încă nu a trecut peste pierderea mamei sale: „Are rol de decor”

Rita Sumalya nu poate merge la mormântul Ronei Hartner din cauza tatălui său, Rocco Sedano. Adolescenta încă nu a trecut peste pierderea mamei sale: „Are rol de decor”

La finalul lunii noiembrie, Rona Hartner a murit și, de atunci, viața fiice sale, Rita Sumalya, s-a schimbat complet. După ce Rinda l-a acuzat că a discreditat-o pe Rona în fața fiicei sale, aceasta i-a adus noi acuzații.

Gallery

De când Rona Hartner a murit, Rita Sumalya trece prin momente dureroase chiar din cauza propriului ei tată, Rocco Sedano, care are un comportament intens condamant de sora regretatei artiste.

Rocoo Sedano nu își lasă fiica să meargă la mormântul Ronei Hartner

În urmă cu nu foarte mult timp, s-a aflat că Rita, care a împlinit 16 ani la începutul acestui an, nu merge la mormântul mamei sale. Acum, la doar câteva săptămâni dostanță, s-a aflat și motivul real pentru care tânăra nu poate face acest lucru.

Rocco și Rona Hartner nu s-au înțeles și nici divorțul care a avut loc între ei nu a schimbat în vreun fel acest lucru. Din păcate, nici după decesul ei Rocco nu și-a schimbat comportamentul, iar Rita este cea care are cel mai mult de suferit.

„Tatăl fetei are rolul avut în ultimii 15 ani: unul de decor. Un tata e tată când e lângă copil toți anii, nu începând cu 15 ani… Lupul își schimbă blana, dar năravul nu. Continuăm…

Fata e bine, cu mama. Singura chestie care e mai dificilă e că fata ar vrea să vină în țară, la mormântul mamei ei, dar nu poate să iasă fără semnătura lui. Tatăl nu dă semnătura. Până una-alta, fata e bine și asta e cel mai important”, a povestit Rinda, sora Ronei, în cadrul unei emisiuni televizate.

Rocco Sedano, scandal în ziua în care Rona își dădea ultima suflare

Acuzațiile Rindei Hartner nu se opresc aici. Sora regretatei artiste a declarat, în cadrul unei emisiuni televizate, că Rocco Sedano a făcut scandal chiar și în ultimele clipe de viață ale acesteia.

În timp ce Rona era pe patul de moarte, în spital, Rocco Sedano s-a certat cu Rinda și a adus-o în discuție chiar și pe Rita, refuzând, însă, să îi ceară iertare Ronei pentru tot răul pe care i l-a făcut.

 

Sursa foto: Instagram, captură YouTube  

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni