• PRO TV
  • O nouă prințesă la orizont: are 24 de ani și este nepoata legendarei Grace Kelly! Alexandra de Hanovra i-a moștenit culoarea ochilor, grația inconfundabilă, dar și pasiunea pentru modă

O nouă prințesă la orizont: are 24 de ani și este nepoata legendarei Grace Kelly! Alexandra de Hanovra i-a moștenit culoarea ochilor, grația inconfundabilă, dar și pasiunea pentru modă

O nouă prințesă la orizont: are 24 de ani și este nepoata legendarei Grace Kelly! Alexandra de Hanovra i-a moștenit culoarea ochilor, grația inconfundabilă, dar și pasiunea pentru modă

Atunci când bunica ta este Grace Kelly și mama ta este Prințesa Caroline de Monaco, pasiunea pentru modă se transmite genetic. Prințesa Alexandra de Hanovra a început să fie o prezență constantă la evenimente și impresionează atât cu frumusețea sa, dar și cu bunul-gust în materie de haine.

Gallery

Deși până recent era o apariție discretă, tânăra care a moștenit culoarea ochilor bunicii sale a bifat mai multe apariții în lumina reflectoarelor în ultimele luni.

Cea mai recentă a fost la Balul Rozelor 2024, eveniment caritabil organizat de Prințesa Caroline în Monaco. Acolo, tânăra de 24 de ani a fost însoțită de iubitul ei, Ben Sylvester Strautmann.

Alexandra o purtat o rochie negră, șic, fără bretele, împodobită cu o fundă din satin sub zona pieptului. Nepoata lui Grace Kelly și-a accesorizat ținuta cu un colier cu diamante și cercei statement. (Vezi imaginile în GALERIA FOTO de mai sus)

Prințesa și-a completat look-ul cu o geantă Celine, model Mine Besace Clea, care costă în jur de 2.500 de euro.

Prințesa Alexandra de Hanovra este singurul copil al Prințului Ernst August de Hanovra și al Prințesei Caroline de Monaco. Mama Alexandrei, Caroline, este fiica cea mare a lui Rainier al III-lea de Monaco și a soției sale, fosta actrița americană Grace Kelly. Caroline a fost căsătorită de trei ori și are patru copii.  

 Foto: Getty Images

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni