• PRO TV
  • Cum va fi înmormântată Andreea, studenta din Timișoara ucisă de prietenul ei. Detaliul pe care toată lumea l-a observat

Cum va fi înmormântată Andreea, studenta din Timișoara ucisă de prietenul ei. Detaliul pe care toată lumea l-a observat

Cum va fi înmormântată Andreea, studenta din Timișoara ucisă de prietenul ei. Detaliul pe care toată lumea l-a observat

Andreea Morega, studenta la medicină din Timișoara, și-a găsit sfârșitul în mâinile celui care îi spunea că o iubește. Orbit de gelozie, Mirel a pus mâna pe cuțit și și-au ucis iubita cu sânge rece.

Gallery

​Trupul Andreei a fost adus acasă, în comuna Padeș, iar acum, familia și prietenii se pregătesc să o conducă pe ultimul drum.

Andreea, studenta din Timișoara ucisă de prietenul ei, va fi înmormântată în rochie de mireasă

Luni, 25 martie 2024, trupul Andreei, studenta la medicină ucisă cu sânge rece de prietenul său, Mirel, a fost adus acasă, în comuna Padeș. Moartea fetei de doar 21 de ani a șocat o țară întreagă.

Andreea va fi condusă pe ultimul drum joi, 28 martie. Tânăra va fi înmormântată în rochie de mireasă, potrivit tradițiilor din zona Olteniei.

Studenta la medicină și-a găsit sfârșitul după ce iubitul ei, Mirel Dragomir, a înjunghiat-o cu bestialitate, aplicându-i zeci de lovituri. După ce a ucis-o pe Andreea, studentul la teologie a încercat să își ascundă fapta și a fugit și s-a ascuns în casa părinților lui, în localitatea Pojejena de Sus, județul Caraș Severin. Acolo a fost, însă, găsit și reținut de polițiști.

Mirel și-a recunoscut fapta, ba chiar ar fi plănuit dinainte să o ucidă pe Andreea. În urma verificărilor din imobilul în care Andreea a fost ucisă, criminaliștii au descoperit, într-un ghiozdan abandonat, lângă o cutie cu dezinfectant, două perechi de mănuși din latex pline de sânge, un șervețel, două cuțite, unul cu lama de 13 centimetri și altul de 9 centimetri.

Sursă foto: Facebook

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni