• PRO TV
  • Când își va relua Kate Middleton îndatoririle regale. Prințesa de Wales a început tratamentul împotriva cancerului

Când își va relua Kate Middleton îndatoririle regale. Prințesa de Wales a început tratamentul împotriva cancerului

Când își va relua Kate Middleton îndatoririle regale. Prințesa de Wales a început tratamentul împotriva cancerului

Kate Middleton a anunțat, în urmă cu o săptămână, că suferă de cancer, după ce, timp de mai multe săptămâni, au apărut fel de fel de zvonuri în legătură cu starea ei de sănătate.

Gallery

Recent, un purtător de cuvânt al Palatului Buckingham a anunțat când va reveni Kate Middleton la îndatoririle sale regale, ținând cont că are, deja, mai multe săptămâni de când s-a retras din această activitate.

Kate Middleton încă are nevoie de repaus

Deși a descoperit boala când încă era într-un stadiu incipient, Kate Middleton a început tratamentul împotriva cancerului, pentru ca acesta să nu se extindă. Prin urmare, a fost nevoită să renunțe la îndatoririle regale și să se odihnească, pentru a se reface cât mai repede.

Conform unui purtător de cuvânt al Palatului, Kate Middleton își va relua îndatoririle regale doar în momentul în care medicul îi va da acceptul pentru acest lucru: „Prințesa se va întoarce la îndatoririle oficiale atunci când echipa sa medicală îi va da permisiunea de a face acest lucru. Ea are o stare de spirit bună și este concentrată pe o recuperare completă”.

Prințul William continuă să își îndeplinească propriile îndatoriri, ținând și locul soției sale, pe cât este posibil. Cu toate acestea, rămâne alături de Kate și încearcă să găsească cel mai bun echilibru între familie și latura profesională.

Kate i-a mulțumit public lui William pentru sprijinul oferit

Săptămâna trecută, când a anunțat că are cancer, Kate Middleton i-a mulțumit și lui William pentru tot sprijinul pe care i-l oferă.

„Sperăm că veți înțelege că, în calitate de familie, avem nevoie de timp, spațiu și intimitate, în timp ce îmi termin tratamentul. Munca mea mi-a adus întotdeauna un sentiment de bucurie profundă și aștept cu nerăbdare să mă întorc când voi putea, dar, pentru moment, trebuie să mă concentrez pe o recuperare completă”, a spus Kate, de curând.

 

Sursa foto: Getty Images

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni