• PRO TV
  • Ce decizie au luat judecătorii francezi în privința custodiei Ritei Sumalya. Familia Ronei a încercat să câștige în fața tatălui ei, Rocco Sedano

Ce decizie au luat judecătorii francezi în privința custodiei Ritei Sumalya. Familia Ronei a încercat să câștige în fața tatălui ei, Rocco Sedano

Ce decizie au luat judecătorii francezi în privința custodiei Ritei Sumalya. Familia Ronei a încercat să câștige în fața tatălui ei, Rocco Sedano

​În urmă cu aproximativ două decenii, Rona Hartner a fost soția lui Rocco Sedano, un dansator de origine argentiniană. Cei doi au un copil împreună, Rita Sumalya, care a împlinit, la începutul acestui an, vârsta de 16 ani. 

Gallery

Din noiembrie, de când Rona Hartner a murit, Rita Sumalya trece prin cea mai grea perioadă din viața ei. Nu doar că și-a pierdut mama, dar, conform spuselor mătușii ei, a fost nevoită să îl asculte pe tatăl ei cum o denigrează pe regretata artistă.

Familia Ronei a câștigat custodia Ritei Sumalya

După ce a divorțat de Rona, nu s-a mai interesat de fiica lui și și-a făcut apariția doar în momentul în care a aflat că aceasta este pe patul de moarte. În timp ce Rona își dădea ultima suflare, Rocco Sedano a făcut scandal pe holurile spitalului și nu a intrat să o vadă.

După toate incidentele și știind trecutul acestuia și lipsa lui de implicare în creșterea Ritei, familia Ronei a luptat cu toate armele, pentru ca bărbatul să nu obțină custodia adolescenței. Mai mult decât atât, apropiații regretatei artiste sunt siguri că acesta și-a dorit custodia, deoarece statul francez i-ar fi oferit o sumă considerabilă de bani, ca un ajutor pentru faptul că este părinte singur.

Cu toate acestea, familia Ronei poate răsufla ușurată, deoarece judecătorii francezi au decis ca Rita Sumalya să rămână în grija mamei artistei și a fratelui său, așa cum și-a și dorit. Mai mult decât atât, Rocco își va putea vedea fiica, o dată la două săptămâni, doar dacă ea va fi de acord.

Rocco nu îi dă voie Ritei să meargă la mormântul Ronei Hartner

Recent, în cadrul unei emisiuni televizate, Rinda, sora Ronei, i-a adus noi acuzații bărbatului. Aceasta a mărturisit că Rocco Sedano nu vrea să îi dea Ritei semnătura de care are nevoie pentru a ieși din țară, fiind, încă, adolescentă.

Din acest motiv, de mai bine de trei luni, de când a avut loc înmormântarea, Rita Sumalya nu a mai mers la mormântul mamei sale și nici nu pare să o facă prea curând.

Sursa foto: Instagram, captură YouTube, Getty Images 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni