• PRO TV
  • Tatăl lui Ioniță de la Clejani a murit. Celebrul lăutar Marin Manole s-a stins din viață la 82 de ani

Tatăl lui Ioniță de la Clejani a murit. Celebrul lăutar Marin Manole s-a stins din viață la 82 de ani

Tatăl lui Ioniță de la Clejani a murit. Celebrul lăutar Marin Manole s-a stins din viață la 82 de ani

Ioniță de la Clejani este în doliu, deoarece tatăl său, Marin Manole, a murit. Acesta s-a bucurat de succes atât la noi în țară, cât și în străinătate, obținând roluri chiar și în diverse producții cinematografice.

Gallery

Tatăl lui Ioniță de la Clejani, Marin Manole, a murit la vârsta de 82 de ani. Lăutarul din Taraful Haiducilor a părăsit această lume, în urmă cu puțin timp.

Cine a fost tatăl lui Ioniță de la Clejani

Marin Manole a fost unul dintre cei mai de succes artiști ai generației sale, numele lui devenind cunoscut peste hotare. Acesta a făcut istorie pe plan muzical între anii 1970 și 1980, iar formația din care a făcut parte a atras atenția inclusiv peste ocean, la Hollywood.

În urmă cu patru ani, Marin Manole și formația sa au făcut parte din distribuția ”The Man Who Cried”, producție în care au jucat Johnny Depp și Cristina Ricci.

Ioniță de la Clejani a beneficiat din plin de sprijinul tatălui

În urmă cu ceva timp, Ioniță de la Clejani a oferit un interviu în care a vobit despre tatăl său, dar și despre dorința pe care a avut-o, pentru a reuși în muzică pe cont propriu.

Soțul Vioricăi de la Clejani a mărturisit că a fost nevoit să plece din casa părintească, deși avea toate condițiile pentru un trai mai mult decât decent, deoarece își dorea să devină un nume în industrie, în timp ce mama acestuia voia ca Viorica de la Clejani să aibă grijă de animale și de curte.

„Viorica era o artistă, nu era o fată care să aibă grijă de animale. Mama își dorea ca ea să aibă grijă de animale. Nu era pentru noi asta. Ca să evităm discuția asta, am decis să ne mutăm”, a povestit acesta, conform Viva.

 

Sursa foto: Instagram, captură YouTube

 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni