• PRO TV
  • Alexandru Ciucu nu se mai ascunde. A petrecut o noapte întreagă în apartamentul său cu o brunetă celebră

Alexandru Ciucu nu se mai ascunde. A petrecut o noapte întreagă în apartamentul său cu o brunetă celebră

Alexandru Ciucu nu se mai ascunde. A petrecut o noapte întreagă în apartamentul său cu o brunetă celebră

Alexandru Ciucu pare că nu se mai ascunde! Creatorul de modă a fost surprins recent alături de o brunetă misterioasă, cu care și-a petrecut mai apoi noaptea în apartamentul său din Pipera.

Gallery

Deși în acte încă este căsătorit cu Alina Sorescu, cei doi fiind în plin proces de divorț, Alexandru Ciucu pare că vrea să își refacă viața. Recent, a fost surprins cu o brunetă, pe care a luat-o de la aeroport, iar apoi au mers la el acasă. Tânăra a părăsit abia a doua zi apartamentul celebrului creator de modă.

Este vorba despre o brunetă focoasă, co-prezentatoare a Marinei Almășan. Mai exact, despre Oana Vlădescu, potrivit cancan.ro.

Cei doi se cunosc de mai mulți ani, iar în trecut au mai existat zvonuri că ar fi avut o idilă. Acum 11 ani, Alexandru Ciucu și Oana au fost surprinși împreună la o cafenea. Pe atunci, Alina Sorescu era însărcinată cu primul lor copil.

Acum însă, Alexandru Ciucu a fost surprins din nou cu aceeași femeie, pe care se pare că nu a uitat-o. În anul 2022, Oana Vlădescu a rămas însărcinată, însă nu se știe nimic despre tatăl copilului. În momentul în care a născut, bruneta era divorțată.

Sursa foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni