• PRO TV
  • Laura Cosoi, în formă excelentă pe final de sarcină: și-a etalat burtica într-o rochie chic la o gală mondenă

Laura Cosoi, în formă excelentă pe final de sarcină: și-a etalat burtica într-o rochie chic la o gală mondenă

Laura Cosoi, în formă excelentă pe final de sarcină: și-a etalat burtica într-o rochie chic la o gală mondenă

Laura Cosoi este pe ultima sută de metri cu cea de-a patra sarcină și este într-o formă fizică excelentă. Vedeta și-a etalat burtica la o gală mondenă organizată de Andreea Marin. “Felicitări @andreeamarinromania pentru gala plina de magie. Zâna tot zână rămâne”, a scris Laura pe Instagram.

Laura și-a făcut apariția la eveniment într-o rochie mini neagră, purtată cu pantofi cu toc. Fanele au fost impresionate de look-ul ei reușit și au lăudat-o pe rețelele de socializare.

Mămică a trei fetițe, Laura Cosoi așteaptă cu nerăbdare noul membru al familiei. Deocamdată nu a dezvăluit sexul bebelușului, deși familia știe deja dacă cel de-al patrulea copil va fi băiețel sau fetiță.

„Am născut foarte ușor și natural de fiecare data și cred că asta ne-a încurajat să mergem mai departe. Întotdeauna am spus că atâția copii câți ne dă Dumnezeu, îi vom primi și se pare că Dumnezeu e foarte bun cu noi. Deși avem vârstele pe care le avem, atât eu, cât și Cosmin, casa continua să se umple de copilași”, a spus de curând Laura Cosoi.

Vedeta a stabilt deja numele pentru bebeluș. „L-am visat. Mi-a spus numele. Știam din ziua în care am născut-o pe Lara, dacă vom mai face al patrulea copil, știam sexul și numele, mi l-a spus, așa încât, nu am ales eu a patra oară, a ales copilul, Dumnezeu”, a povestit Laura Cosoi.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni