• PRO TV
  • Bia Khalifa are probleme cu legea! Blondina este inclupată într-un dosar penal. Ce fapte grave a făcut

Bia Khalifa are probleme cu legea! Blondina este inclupată într-un dosar penal. Ce fapte grave a făcut

Bia Khalifa are probleme cu legea! Blondina este inclupată într-un dosar penal. Ce fapte grave a făcut

Bia Khalifa se află din nou în centrul atenției, de această dată după ce s-a aflat că ese inculpată într-un dosar penal. Blondina a mai avut în trecut probleme cu legea, însă de această dată lucrurile stau diferit.

Gallery

​Bia Khalifa este una dintre cele mai controversate persoane publice din România, iar acest lucru se datorează comportamentului ei din mediul online. Nu mai este un secret pentru nimeni că blondina activează drept creator de conținut pe o platformă celebră destinată adulților, acolo unde postează constant videoclipuri și fotografii în care apare, de cele mai multe ori, complet dezbrăcată. 

VEZI ÎN GALERIA FOTO DE MAI SUS CE IMAGINI POSTEAZĂ BIA KHALIFA PE ONLYFANS

De-a lungul anilor, blondina a avut mai multe probleme cu legea. În 2021, aceasta a ajuns în fața secției de Poliție după ce s-a certat și amenințat cu fostul ei iubit, Fulgy. Ulterior, Bia Khalifa a fost cercetată în dosarul lui Suhaib Meshah, ea fiind una dintre victimele bărbatului. De această dată însă, lucrurile stau complet diferit, tânăra creatoare de conținut aflându-se în poziție acuzatului.

Potrivit Portalului Instanțelor de Judecată, Bia Khalifa e cercetată într-un dosar penal ce are ca obiect confiscarea specială, un dosar ce a fost deschis la Judecătoria Buftea, pe fond, pe data de 19 aprilie 2024.

Acest lucru relevă faptul că, la un moment dat, Bia Khalifa a fost prinsă de polițiști deținând asupra ei bunuri a căror folosire este interzisă de legea penală, i-au fost confiscate și i s-a deschis un dosar penal. 

Primul termen de judecată în acest caz a fost stabilit pentru data de 28 mai. 

Sursă foto: Facebook, Instagram, TikTok

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni