• PRO TV
  • David Popovici a renunțat la Facultatea de Psihologie, după doar câteva luni de cursuri. Care este motivul?

David Popovici a renunțat la Facultatea de Psihologie, după doar câteva luni de cursuri. Care este motivul?

David Popovici a renunțat la Facultatea de Psihologie, după doar câteva luni de cursuri. Care este motivul?

David Popovici s-a înscris anul trecut la Facultatea de Psihologie, din cadrul Universității București, iar acum a renunțat la studiile superioare, după mai puțin de un an.

În 2023, campionul nostru primise numeroase oferte de la facultăți din străinătate, dar sportivul a optat să-și continue studiile în România, dar nu la o facultate cu profil sportiv.

Acum, înotătorul în vârstă de 19 ani și-a întrerupt primul an de studiu la Facultatea de Psihologie, din cadrul Universității București, pentru a acorda mai mult timp și atenție antrenamentelor pentru Jocurile Olimpice de la Paris, competiție ce va debuta pe data de 26 iulie, în capitala Franței.

"Jocurile Olimpice de la Paris se apropie cu pași repezi și urmează o perioadă de pregătire intensă ce necesită un mare efort atât fizic, cât și mental. Este esențial ca un sportiv care participă la o competiție atât de importantă, să aibă liniștea atât de necesară pregătirii (...), spune David Popovici.

David Popovici a decis să-și înghețe anul la Facultatea de Psihologie, de la Universitatea București, pentru a se putea pregăti de Jocurile Olimpice 2024. Astfel, Popovici a scăpat de perioada de sesiune și examene.

Potrivit fanatik.ro, conducerea Universității a sprijinit hotărârea campionului nostru, mai ales că în intervalul 17-23 iunie, sportivul va avea o ultimă repetiție pentru Jocurile Olimpice, urmând a participa la Campionatul European de la Belgrad. Cel mai probabil, David Popovici își va relua cursurile universitate la toamnă.

Foto FACEBOOK

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni