• PRO TV
  • Avocata fostului polițist care a ucis-o pe tânăra însărcinată din Moldova, dezvăluire halucinantă. De ce a omorât-o pe Ana-Maria: „Nu dormea cu săptămânile”

Avocata fostului polițist care a ucis-o pe tânăra însărcinată din Moldova, dezvăluire halucinantă. De ce a omorât-o pe Ana-Maria: „Nu dormea cu săptămânile”

Avocata fostului polițist care a ucis-o pe tânăra însărcinată din Moldova, dezvăluire halucinantă. De ce a omorât-o pe Ana-Maria: „Nu dormea cu săptămânile”

Gallery

Ana-Maria, tânăra însărcinată în 6 luni din Republica Moldova, care a fost ucisă de un fost polițist la jumătatea lunii aprilie, a murit în chinuri groaznice.

Ea s-a urcat în mașina călăului său din greșeală, fără să își dea seama că nu este mașina pe care iubitul său o trimisese după ea. A fost dată dispărută de familie, iar rudele și autoritățile au căutat-o zile la rând. În cele din urmă, ea fost găsită moartă într-o zonă împădurită.

Cel care a ucis-o este un fost polițist de penitenciar, care acum era șomer. El se află in prezent în arest, iar avocata sa a făcut recent dezvăluiri halucinante despre bărbat, dar și despre motivul care l-ar fi împins să comită oribila crimă.

„Nu se simte foarte bine. Îmi spune că se simte rău, are dureri de cap. El, de fapt, este foarte bolnav. Stă sub evidența medicului. Domnul este fost polițist.

O perioadă a fost peste hotare, iar la întoarcere s-a angajat în sistemul penitenciar. S-a îmbolnăvit de Covid și a fost eliberat din funcție în legătură cu boala pe care o are.”, potrivit realitatea.md.

Suspectul în cazul tinerei ucise, pe numele său Gheroghe Cotorobai, pledează nevinovat și a cerut testarea la poligraf. 

Mai mult, avocata acestuia susține că bărbatul este grav bolnav, iar tratamentele care i-au fost prescrise de medici i-au înrăutățit starea.

„Așa de tare și-a bătut statul capul de această persoană care a slujit statului, că l-a trimis la Chițcanii Vechi să se lecuiască la medicul de familie.

Foarte frumos din partea statului. Omul se trata la medicul de familie, care îi scria diferite medicamente. Din câte sunt informat, din cauza medicamentelor, nu dormea cu săptămânile. Se pune întrebarea ce medicamente erau folosite și pentru ce erau date? O să ajungem și la etapa respectivă.

Aici se leagă un lanț mare. Medicii au prescris medicamente care îl puteau aduce să comită o astfel de infracțiune, fără să își dea seama. Omul putea să comită o infracțiune inconștient.”, a declarat avocatul presupusul criminal al Anei-Maria pentru Life Moldova.

Sursa foto: Sursă foto: Facebook, YouTube

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni