• PRO TV
  • Familia lui Florin, tânărul de 21 de ani care a murit de ziua lui după ce s-a urcat beat la volan, primele declarații! Ce au spus rudele băiatului: „Probabil era obosit...”

Familia lui Florin, tânărul de 21 de ani care a murit de ziua lui după ce s-a urcat beat la volan, primele declarații! Ce au spus rudele băiatului: „Probabil era obosit...”

Familia lui Florin, tânărul de 21 de ani care a murit de ziua lui după ce s-a urcat beat la volan, primele declarații! Ce au spus rudele băiatului: „Probabil era obosit...”

Familia lui Florin abia își poate reveni din șoc, după ce tânărul de 21 de ani a murit chiar de ziua lui, după ce s-a urcat beat la volan. Băiatul se întorcea din club atunci când a pierdut controlul mașinii și s-a izbit cu putere într-un stâlp.

Gallery

​Florin și-a găsit sfârșitul într-un mod tragic, chiar de ziua lui de nume. Acesta ieșise cu prietenii săi în oraș pentru a-și sărbători onomastica, a băut câteva pahare ce conțineau alcool, apoi s-a urcat la volan, fără a ține cont de consecințele care ar putea urma.

La doar câteva minute după ce a urcat în mașina sa, băiatul de 21 de ani a pierdut controlul volanului și a intrat cu viteză într-un stâlp, impactul fiind unul fatal.

”La data de 28 aprilie a.c, în jurul orei 05.15, polițiști din cadrul Serviciului de Siguranţă Rutieră au fost sesizați cu privire la faptul că pe D.J. 226, în satul Sinoie, s-a produs un accident rutier.

Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că un bărbat, de 21 de ani, ar fi condus un autoturism, ar fi pierdut controlul direcției și ar fi întrat în coliziune cu un stâlp, iar vehicul s-ar fi răsturnat.

În urma accidentului rutier, conducătorul auto a decedat.”, a transmis IPJ Constanța.

​Familia lui Florin, primele declarații despre tragedie

Familia lui Florin este în stare de șoc! Nimeni nu s-a așteptat ca tânărul de 21 de ani să își piardă viața, mai ales din cauza unui accident rutier. Una dintre rudele acestuia a vorbit public despre tragedie și a declarat că băiatul nu era adeptul vitezei. 

Mai mult decât atât, aceeași rudă susține că oboseala ar fi fost adevărata cauză a producerii accidentului:

”Probabil era obosit, a pierdut controlul, a intrat în stâlp şi de aici în porţi. Nu obişnuia să meargă viteză, dar probabil se grăbea. Şi la ora 05.00, probabil îl furase somnul”, a declarat o rudă pentru un post TV.

Sursă foto: Facebook

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni