• PRO TV
  • Anda Adam, apariție fabuloasă la ziua ei de naștere! Vedeta s-a distrat de minune alături de prieteni și familie, într-un local de fițe din București: „Este prima oară când mă serbez!”

Anda Adam, apariție fabuloasă la ziua ei de naștere! Vedeta s-a distrat de minune alături de prieteni și familie, într-un local de fițe din București: „Este prima oară când mă serbez!”

Anda Adam, apariție fabuloasă la ziua ei de naștere! Vedeta s-a distrat de minune alături de prieteni și familie, într-un local de fițe din București: „Este prima oară când mă serbez!”

Anda Adam a împlinit 44 de ani, iar acest eveniment nu a putut fi trecut cu vederea, mai ales că odată cu aniversarea ei a fost lansat și cel mai nou album al artistei! Într-un cadru absolut fabulos, vedeta a strălucit și s-a distrat până dimineață alături de prieteni și familie.

Gallery

​Anda Adam este una dintre cele mai cunoscute și apreciate artiste din România, aceasta făcându-se remarcată încă de la începutul anilor 2000, atunci când a lansat celebrul album „Confidențial”. La acea vreme, numele ei era rostit de o masă de oameni, care știa pe de rost fiecare vers al pieselor ei. Anii au trecut, iar odată cu ei Anda Adam a devenit din ce în ce mai admirată de publicul larg. 

Recent, Anda Adam și-a sărbătorit ziua de naștere la un local de fițe din nordul Bucureștiului. Acest eveniment a fost unul de-a dreptul memorabil deoarece, pe lângă celebrarea împlinirii a 44 de ani, vedeta a anunțat că va lansa un nou album muzical. 

​La evenimentul fabulos au participat 80 de persoane, printre care cei mai buni prieteni ai artistei, câteva vedete din showbizul românesc, dar și familia acesteia. Pe tot parcursul serii vedeta a fost însoțită de soțul ei, Yosif Eudor Mohaci, dar și de fiica acesteia, frumoasa Evelin. 

”Avem o super petrecere! Este prima oară când mă serbez! De obicei ziua de naștere mi-o fac numai în familie. Nu am sărbătorit niciodată cu așa amploare. Astăzi am aproape 80 de oameni care îmi sunt alături în ziua aceasta specială”, a declarat Anda Adam de ziua ei.

Cum a fost îmbrăcată Anda Adam la petrecerea de ziua ei

Într-un cadru absolut uimitor, Anda Adam a strălucit! Vedeta a purtat pe parcursul serii două ținute. Prima dintre acestea a fost formată dintr-un costum alb, absolut impecabil, compus din sacou și pantaloni, care îi scotea în evidență trăsăturile corpului. Aproape de miezul nopții vedeta și-a schimbat vestimentația, purtând o rochie lungă și neagră. 

View this post on Instagram

A post shared by Fabio Nita (@fabio_nita)

Yosif a avut grijă ca Anda Adam să aibă o zi de naștere de neuitat, motiv pentru care i-a făcut un cadou încă de la prima oră a zilei:

„Soțul m-a dat pe spate. Mi-a adus vreo 45 de buchete de trandafiri, cu unul în plus față de vârsta pe care o fac”, a mai spus cântăreața.

Sursă foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni