• PRO TV
  • Cristina Pucean și Bogdan de la Ploiești se pregătesc de nuntă. Artistul nu vrea să mai piardă vremea și își dorește să o ducă pe iubita lui în fața altarului: „Normal că va avea loc”

Cristina Pucean și Bogdan de la Ploiești se pregătesc de nuntă. Artistul nu vrea să mai piardă vremea și își dorește să o ducă pe iubita lui în fața altarului: „Normal că va avea loc”

Cristina Pucean și Bogdan de la Ploiești se pregătesc de nuntă. Artistul nu vrea să mai piardă vremea și își dorește să o ducă pe iubita lui în fața altarului: „Normal că va avea loc”

Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean au vorbit despre nuntă, la scurt timp după ce s-au împăcat. Manelistul și dansatoarea își doresc o petrecere ca în povești, care să marcheze momentul în care vor deveni soț și soție.

Gallery

​Împăcarea dintre Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean, deși era previzibilă pentru mulți dintre fanii lor, nu a fost văzută cu ochi prea buni, deoarece nu este prima oară când spun că separarea este una definitivă, iar, după aceea, anunță că și-au mai dat o șansă.

Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean vor să facă nuntă

S-au împăcat și s-au despărțit de nenumărate ori, dar sentimenele pe care le au unul pentru altul nu au dispărut, motiv pentru care, își doresc să își ducă relația la nivelul următor.

Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean își doresc să devină soț și soție, însă nu se știe când va avea loc marele eveniment. Cu toate acestea, știu cum va arăta cea mai importantă zi din viața lor și pare să fie una plină de surprize.

Citește și:

„Normal că va avea loc nunta! Când va avea loc nunta noastră, trebuie să vă pregătiți cu totul, pentru că deja am în cap ceea ce urmează să fac”, a spus Bogdan de la Ploiești, conform Playtech.

Bogdan de la Ploiești neagă orice strategie de marketing

Internauții au luat foc după ultima lor împăcare, aducându-le acuzații grave celor doi artiști. Aceștia i-au acuzat că doar mimează despărțirea, pentru a atrage atenția asupra lor, din dorința de a beneficia de și mai multă publicitate.

Așa cum au făcut de fiecare dată, au negat și aceste acuzații, Bogdan de la Ploiești spunând că despărțirile lor au fost reale și cauzate de neînțelegeri, așa cum se întâmplă în orice cuplu.

Citește și:

„Oamenii cred că noi nu ne certăm, noi nu ne împăcăm, dar ca fiecare cuplu în care există iubire, ne mai certăm și ne împăcăm. De cele mai multe ori, ne certăm de la nimicuri, tocmai din cauza asta ne și împăcăm, că nu avem motive întemeiate.

Dacă ar fi fost motive mai mari, cu siguranță nu ne împăcam niciodată, pentru că suntem foarte orgolioși și știm cu adevărat ce vrem de la viață”, a mai spus manelistul, conform sursei menționate anterior.

 

Sursa foto: Instagram

 

 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni