• PRO TV
  • Anca Dumitra a sărbătorit un an de căsnicie cu Manfred Spendier. Actrița a făcut public un moment emoționant de la nuntă, când a plâns în biserică

Anca Dumitra a sărbătorit un an de căsnicie cu Manfred Spendier. Actrița a făcut public un moment emoționant de la nuntă, când a plâns în biserică

Anca Dumitra a sărbătorit un an de căsnicie cu Manfred Spendier. Actrița a făcut public un moment emoționant de la nuntă, când a plâns în biserică

Anca Dumitra se numără printre cele mai atrăgătoare actrițe din România, dar și printre cele mai discrete. Ea și-a trăit povestea de dragoste cu Manfred Spendier departe de ochii curioșilor, iar vestea că se mărită a fost o adevărată surpriză, mai ales pentru fanii serialului Las Fierbinți în care joacă. Recent, vedeta a sărbătorit un an de căsătoria și a făcut public un moment emoționant de la nuntă.

Gallery

​În data de 29 aprilie 2023, Anca Dumitra și Manfred Spendier și-au jurat iubire veșnică în Biserica SfNicolae știută și drept „Biserica dintr-o zi” din București, care a trecut prin multe transformări de-a lungul celor trei secole de existență. 

Anca Dumitra a împărtășit cu urmăritorii ei un fragment din filmarea de la nuntă. Actrița a fost profund impresionată de cuvintele preotului și nu și-a putut stăpâni lacrimile. 

Mai mulți admiratori i-au felicitat: 

Felicitări! Să aveți o viață minunată!”; „Frumoasă predică! Aș fi curioasă unde predică acest preot cu har”, „Finețe de femeie...”; „Dumnezeu să vă binecuvinteze!”; „Sunteți frumoși și împliniți. Să fiți sănătoși, să aveți o căsnicie trainică. La mulți si binecuvântați ani împreună!”, i-au scris oamenii pe pagina de socializare. 

Anca Dumitra, primele declarații despre sarcină

La 36 de ani, Anca Dumitra va începe cel mai frumos capitol al vieții sale, la un an de când ea și soțul ei și-au unit destinele, în cadrul unei ceremonii extrem de discrete. În cadrul unui interviu acordat pentru Fanatik, Anca Dumitra a  mărturisit că ea și partenerul său de viață sunt copleșiți de sentimentele pozitive din această perioadă, iar faptul că toți trei sunt sănătoși reprezintă cel mai mare motiv de bucurie. 

​„Suntem fericiți, bucuroși și entuziasmați. Suntem bine și asta e tot ce contează. Suntem pregătiți de noua viață minunată ce ne așteaptă. Sănătate tuturor!”, a spus Anca Dumitra.

Foto: Instagram

Vezi și: 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni