• PRO TV
  • Dan Alexa, implicat în divorțul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf? Informații incredibile din proces: „Ar fi util domnul”

Dan Alexa, implicat în divorțul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf? Informații incredibile din proces: „Ar fi util domnul”

Dan Alexa, implicat în divorțul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf? Informații incredibile din proces: „Ar fi util domnul”

În prima parte a anului 2021, presa tabloidă anunța că Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf urmează să divorțeze, însă în vara aceluiași an, impresara a negat informațiile.

Gallery

La doar câteva luni după ce Anamaria Prodan dezvăluia că nu e vorba de niciun divorț, Laurențiu Reghecampf a declarat că a decis să se despartă de femeia care îi era soție. Chiar dacă au trecut aproape trei ani de la acele declarații, iar antrenorul și impresara nu mai formează un cuplu în prezent, iată că lucrurile nu s-au terminat între cei doi.

Imediat după ce s-a aflat că Laurențiu Reghecampf are o nouă relație, Anamaria Prodan a început scandalul cu fostul ei soț, pe care l-a acuzat inclusiv de violență domestică. În replică, antrenorul a afirmat că impresara îl hărțuiește și în ziua de astăzi, chiar dacă el este implicat într-o altă relație și are deja doi copii cu actuala parteneră.

Zilele trecute s-a aflat chiar că Laurențiu Reghecampf ar dori să apeleze la o ultimă „armă” în procesul de divorț, pentru a se încheia definitiv scandalul: vrea să îl cheme ca martor pe Dan Alexa, cel despre care s-a spus că ar fi fost amantul Anamariei Prodan!

Contactată de jurnaliștii de la Click, Anamaria Prodan a dezvăluit că nu vrea să mai vorbească despre fostul ei soț și că nu are ce detalii să ofere despre acțiunile lui și despre proces.

„Despre ce este vorba acum? De Reghiță? Nu ne interesează subiectul. Nu am auzit de el. Eu sunt Anamaria Prodan și nu pot da valoare chiar așa oricui! Am atâta treabă încât nu-mi văd capul! Organizez alături de iubitul meu Ronald Gavril cea mai puternică gală de box din România, la Craiova pe 17 mai, la Sala Polivalentă. Iubitul meu luptă pentru centura mondială WBC Latino.

Nu am timp să comentez prostiile astea, venite din partea cuiva care nu are credibilitate nici cât negru sub unghie. Sita cerne campionii de neghină. Avocatul meu vă poate declara orice doriți să aflați. Avocatul meu Oleg Burlacu vă stă la dispoziție cu problemele legate de aceste subiecte. Noi, familia, am externalizat aceste probleme.

Eu mă ocup de fotbal, de box și de copiii mei, alături de Ronald. Iubitul meu este campion și tot mapamondul știe de el, vă dați seama că nu ne coborâm să intrăm din nou în această mocirlă din care abia am reușit să ieșim. Nu am timp decât să fac performanță și să fac alături de Ronald și de copiii mei istorie. Restul, cei care se agață disperați de mine să mai prindă un articol prin presă… Dumnezeu cu mila”, a spus Anamaria Prodan.

În schimb, avocatul ei a negat vehement, pentru sursa citată, că Dan Alexa ar fi fost chemat ca martor în vreun proces dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf.

foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni