• PRO TV
  • Ce a apărut pe mormântul lui Sebastian Olariu în noaptea de Înviere. Familia tânărului ucis de Vlad Pascu este sfâșiată de durere

Ce a apărut pe mormântul lui Sebastian Olariu în noaptea de Înviere. Familia tânărului ucis de Vlad Pascu este sfâșiată de durere

Ce a apărut pe mormântul lui Sebastian Olariu în noaptea de Înviere. Familia tânărului ucis de Vlad Pascu este sfâșiată de durere

Este primul an în care familia Olariu își petrece Paștele în tristețe, fără Sebastian! Aceștia au mers la mormântul fiului lor pentru a-i duce Lumina Sfântă, în noaptea de Înviere.

Gallery

​Vlad Pascu este tânărul de 20 de ani care pe data de 19 august 2023 s-a urcat drogat la volan și a lovit cu mașina un grup de opt persoane, două dintre acestea, Roberta și Sebi, pierzându-și viața pe loc în urma impactului puternic. Imediat după ce a comis tragedia, băiatul a fugit de la fața locului, fiind prins de polițiști câteva minute mai târziu în stațiunea Vama Veche de pe litoralul Mării Negre. 

Familiile victimelor încă nu își pot reveni din șocul suferit și cer ca Vlad Pascu să petreacă cât mai mulți ani în închisoare și să fie judecat pentru omor calificat și nu pentru ucidere din culpă. Totuși, judecătoarea Ancuța Popoviciu a respins cererea părinților, iar până în acest moment nu se știe ce sentință va primi șoferul drogat de la 2 Mai.

​Ce a apărut la mormântul lui Sebi în noaptea de Înviere

Familia și prietenii lui Sebi au mers la Biserică în noaptea de Înviere pentru a lua Lumina Sfântă. Aceștia, după ce au participat la slujbă, s-au dus la mormântul tânărului ucis de Vlad Pascu și au aprins mai multe lumânări și candele.

Mai mult decât atât, familia băiatului a depus pe locul cel de veci și fotografii de pe vremea în care acesta era în viață.

VEZI ÎN GALERIA FOTO DE MAI SUS CUM A ARĂTAT MORMÂNTUL LUI SEBI ÎN NOAPTEA DE ÎNVIERE

Sursă foto: Facebook, Instagram, TikTok, INQUAM PHOTOS/OCTAV GANEA

 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni