• PRO TV
  • Anda Adam face sacrificii imense, pentru a rămâne însărcinată. Artista merge până în pânzele albe, în încercarea de a mai avea un copil: „Vorbim despre o altă vârstă”

Anda Adam face sacrificii imense, pentru a rămâne însărcinată. Artista merge până în pânzele albe, în încercarea de a mai avea un copil: „Vorbim despre o altă vârstă”

Anda Adam face sacrificii imense, pentru a rămâne însărcinată. Artista merge până în pânzele albe, în încercarea de a mai avea un copil: „Vorbim despre o altă vârstă”

Anda Adam și soțul ei, Yosif Mohaci, își doresc foarte mult să aibă un copil, însă, pe măsură ce timpul trece, apar schimbările care scad șansele de concepere. Cu toate acestea, speră să poată deveni părinți, deoarece se iubesc foarte mult.

Gallery

Anda Adam are o fetiță, pe care a adus-o pe lume în anul 2015. Acum, la nouă ani distanță, artista a mărturisit că încearcă să rămână gravidă, ba chiar că își dorește atât de mult, încât a apelat și la ajutorul anumitor tratamente.

Anda Adam a urmat tratamente pentru fertilitate

Anda Adam își dorește atât de mult să fie mamă, încât a apelat la tot ceea ce s-a putut, în speranța că își va îndeplini dorința. Aceasta a luat decizia de a apela la unele tratamente, care au avut un impact asupra siluetei sale, menționând că acesta este motivul pentru care a luat câteva kilograme în plus.

Cu toate acestea, cum vara este aproape, Anda Adam s-a pus pe slăbit, pentru a reveni la formele care au consacrat-o.

Citește și:

„Am mai făcut și niște tratamente, pentru a fi siguri că vom face și copii, iar, atunci, da, câteva kilograme în plus se văd imediat, dar îmi revin acum, pentru vară. Nu am nicio problemă, însă, având în vedere că vorbim despre o altă vârstă, nu mai am 20 de ani”, a mărturisit Anda Adam, conform Spynews.

Anda Adam și Yosif nu renunță la dorința de a face un copil

Anda Adam a împlinit, la finalul lunii aprilie, vârsta de 44 de ani. Deși, pentru multe femei, nu este o vârstă care să favorizeze apariția unui copil, cei doi nu se lasă și vor să încerce.

Prin urmare, speră ca turneul de lansare al noului album să îi aducă și o veste bună din acest punct de vedere și să rămână însărcinată cât de repede se poate, mai ales pentru că amândoi își doresc o fetiță.

Citește și:

„Poți aduce, suplimentar, un aport, astfel încât să facilitezi o sarcină, în sensul acesta, însă, nu avem o problemă. Trebuie doar să îmi iau un turneu cu soțul, undeva doar noi doi. Să ne punem pe treabă în acest turneu de lansare de album, pentru a face și un bebeluș”, a mai spus Anda Adam.

 

Sursa foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni