• PRO TV
  • Anda Adam, criticată de fani că s-a îngrășat. Imaginile virale care i-au stârnit pe internauți: "Mare s-a făcut Anda"

Anda Adam, criticată de fani că s-a îngrășat. Imaginile virale care i-au stârnit pe internauți: "Mare s-a făcut Anda"

Anda Adam, criticată de fani că s-a îngrășat. Imaginile virale care i-au stârnit pe internauți: "Mare s-a făcut Anda"

Un clip cu Anda Adam și Tzanca Uraganu a stârnit o serie de reacții din partea fanilor, care au pus-o la zid pe cântăreață pentru kilogramele în plus. Iată comentariile internauților!

Pentru a-i ține la curent pe fani cu ultimele sale proiecte muzicale, Tzancă Uraganu a publicat pe TikTok un clip făcut alături de Anda Adam, de la filmarea unei piese făcută în colaborare cu aceasta:

 "Cea mai nouă piesă în curând cu fina mea, Anda Adam", a intitulat artistul filmulețul.

În clipul respectiv, Anda a purtat o salopetă neagră, mulată, accesorizată cu un sutien realizat din lanțuri. Însă, contrar așteptărilor, atenția fanilor nu s-a îndreptat asupra piesei, ci a felului în care arată Anda Adam.

Deoarece artista în vârstă de 42 de ani a pus câteva kilograme în plus, internauții au lansat o serie de comentarii răutăcioase:

"Mare s-a făcut Anda, "Da ce s-a împlinit fina așa mult", "Fina, câte sezoane am lipsit?", "Ce schimbată este Anda", "Anda, ce ai pățit?".

@tzzzancauraganu

 

♬ sunet original - tzzzanca uraganu
 

Aceste reacții nu au trecut neobservate de Anda Adam, care a ținut să le dea peste nas oamenilor, publicând un filmuleț din sala de sport. În clipul respectiv, artista spunea că este imposibil să îi mulțumești pe "cârcotași", deoarece vor avea mereu ceva negativ de spus:

„Mă, cârcotașilor, deci, fiți atenți! Când sunt așa, un pic mai Beyonce, nu-i bine. Când sunt prea slabă, iar nu-i bine! Dacă pun filtru, iar nu-i bine! Uite, acum sunt la sală, nu sunt nici machiată, n-am nici filtru, am tricoul ăsta, cu mesaj pentru toate domnișoarele, poate fata și cred că sunt foarte ok.

Și ce crezi? Au dispărut și ridurile, și kilogramele! Și e făcută filmarea acum, duminică, la ora 19. Vă pup și vine piesa aia cu Tzancă și lăsați comentariile că toți ascultați manele. Și oricum, piesa noastră nu e manea, ca idee, este un trap, dar o să vă placă tare și o să o auziți în club. Și astăzi lucrez fesieri și fac și o serie cu voi, aici, că să vedeți că, dacă e duminică, trebuie să te mențîi în formă.

O savarină nu am voie și eu să mănânc, că iau două kilograme și mă ceartă lumea asta! Tu mă placi așa și cu două kilograme în plus, nu? Soțul a zis că mă place, deci e ce trebuie!”.

Sursă foto: Instagram

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni