• PRO TV
  • Carmen Harra, mesaj pentru Florin Piersic! Ce fotografie a postat pe net clarvăzătoarea

Carmen Harra, mesaj pentru Florin Piersic! Ce fotografie a postat pe net clarvăzătoarea

Carmen Harra, mesaj pentru Florin Piersic! Ce fotografie a postat pe net clarvăzătoarea

În urmă cu mai bine de o săptămână, lui Florin Piersic i s-a făcut rău după o piesă de teatru și a ajuns de urgență la spital, în Cluj.

Gallery

​Marele actor român, acum în vârstă de 88 de ani, a fost operat, însă starea lui de sănătate nu s-a îmbunătățit decât foarte puțin, astfel că a suferit o nouă intervenție chirurgicală chiar în ziua de Paște.

Pentru că nici de această dată nu și-a revenit și nu a putut fi externat, Florin Piersic a fost mutat cu elicopterul la un spital din București, iar medicii din Capitală afirmă că este posibil ca el să fie din nou operat, în speranța că își va reveni.

Chiar dacă starea lui este una stabilă, fiind conștient, s-a aflat că marele actor român are septicemie, astfel că trebuie ținut în continuare sub observație și tratat, cel puțin pentru moment, tot în spital.

„Este stabil, cu o stare generală bună. Vorbim de o vârstă și de bolile cronice… Dar comunicăm foarte bine, este prezent, chiar am putut să ne bucurăm de șarmul dumnealui, care nu lipsește”, a spus medicul Adrian Marinescu.

Bună prietenă de zeci de ani cu Florin Piersic, Carmen Harra a postat în mediul online o fotografie în care apare alături de marele actor. Poza a fost realizată în urmă cu mai bine de 32 de ani, în New York, după cum a afirmat clarvăzătoarea.

„Acum peste 32 de ani, la New York! Nu este încă timpul să ne părăsești. Te iubim, regele teatrului și filmului românesc”, a scris Carmen Harra în dreptul fotografiei de pe Facebook.

Sursa foto: Facebook

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni