• PRO TV
  • Andreea, mărturisiri după despărțirea de Emilian: “Au fost chestii care mie nu mi se par normale”

Andreea, mărturisiri după despărțirea de Emilian: “Au fost chestii care mie nu mi se par normale”

Andreea, mărturisiri după despărțirea de Emilian: “Au fost chestii care mie nu mi se par normale”

Andreea și Emilian au format primul cuplu care a spus DA în fața ofițerului de stare civilă, la emisiunea “Căsătoriți pe nevăzute”. 

Jovială și mereu zâmbitoare, Andreea l-a cucerit rapid pe Emilian, dar și pe cei din fața televizorului. Cuplul lor s-a numărat printre preferatele publicului și mulți au sperat că la finalul emisiunii cei doi vor rămâne căsătoriți.



Decizia Andreei i-a uimit însă. Tânăra a mărturisit în fața experților că nu simte nimic pentru Emilian și că nu-l poate vedea decât ca pe un prieten. 

Tocmai pentru că a fost una dintre cele mai iubite concurente ale show-ului, Andreea a fost copleșită de întrebări pe contul de socializare, cu privire la relația ei cu Emilian. 

Recent, fosta concurentă de la “Căsătoriți pe nevăzute” a făcut un Q&A (n.red Întrebări și Răspunsuri) pe Instagram și a răspuns la cele mai arzătoare întrebări ale fanilor. 

Andreea a spus că din această experiență a învățat să tolereze, să aibă mai multă încredere în ea și să se cunoască mai bine.

La întrebarea “Mai ești cu Emilian?”, tânăra a răspuns prompt: “NU!”. Tot pe acest subiect, ea a adăugat că l-a mai văzut pe Husby doar la divorț. Totodată, Andreea a specifat că nu-și dorește să se împace cu el. 

Întrebată care au fost motivele care au făcut-o să se răzgândească, tânăra a scris: “Nu rezonam, voi ați văzut foarte puțin din tot ce am trăit. Noi am locuit împreună 30 de zile, au fost lucruri care mă deranjau și nu vreau să intru în detalii. Avem mentalități diferite, stil de viață diferit și vicii diferite. Nu am putut să rezonez la la nivel profund cu el, și da, eu nu am simțit nici un fel de chimie. Când am acceptat acest experiment, nimeni nu ne-a garantat fericirea”.

“Au fost chestii care mie nu mi se par normale și cu care nu pot să merg la drum”, a mai scris Andreea. 

Pentru că i-au văzut în câteva fotografii împreună, unii dintre internauți au vrut să știe ce se întâmplă între ea și Adrian Jitea, un alt participant de la “Căsătoriți pe nevăzute”. 

Andreea a ținut să risipească orice zvon și le-a spus urmăritorilor ei că nu formează un cuplu cu Adrian. “Nu suntem împreună. Suntem buni prieteni...noi cei care stăm în București! Rezonăm ca prieteni”, a scris Andreea. 

Fotografii: Instagram

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni