Duminică, în CLANUL, Tudor va face o mărturisire: „Ilinca e gravidă”


	Duminică, în CLANUL, Tudor va face o mărturisire: „Ilinca e gravidă”
Autor: Diana Oprea
Data: 28 Aprilie 2023
Două personaje și-au pierdut viața într-o luptă de putere și dorința de a dovedi loialitate. Nadine a fost împuscată de Micu, fix înainte ca omul lui Măcelaru să moară de mâna lui Tudor. „Am omorât un om. Port crimele astea pe suflet”, va spune Tudor, după ce își va da seama ce a făcut cu propriile mâini.

După ce polițiștii vor ajunge la fața locului, vor decide să meargă și să facă percheziții acasă la Măcelaru! Când Bebe va ajunge, va fi confruntat de Magda: „Tu când zici de copil, de care zici, mă? De al nostru sau de al tău?! Scârbă îmi e de tine, Bebe, de viața care am avut-o noi amândoi împreună. Te uiți în ochii ăștia de ani de zile și minți cum respiri! Ai zis că ai luat-o de milă în casă, mă! Copil de suflet și era a ta. Ai băgat în casă copilul tău cu altă femeie și nu mi-ai zis nimic! Prefăcuta aia se...”, ce a avut Magda de spus, vedem duminică, de la 20:00,  în CLANUL.

Vera și Tudor vor avea parte de o confruntare, după ce fata lui Tătuțu îl va acoperi pe bărbat în fața Magdei: „Unde te-ai dus când m-ai pus să mint pentru tine? Nu băga scuza penibilă cu maică-ta că știu deja că e minciună”. Răspunsul lui Tudor o va lăsa fără cuvinte: „Ilinca e gravidă. S-a îndrăgostit de unu de pe aici. A fost cu mine în facultate, dar an mai mic. A rămas însărcinată cu el”.

Cum va decurge povestea în CLANUL, vedem duminică, de la 20:00, într-un nou episod. Serialul poate fi urmărit, în avans, pe VOYO. 

CLANUL – Focul nu iartă!

ȘTIRI SIMILARE

VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies