• Emisiuni
  • Clanul
  • Ultimul episod din CLANUL, sezonul trei, poate fi urmărit în această seară! Ilinca: „Moartea e cel mai important lucru în viață! L-am găsit pe Pavel”

Ultimul episod din CLANUL, sezonul trei, poate fi urmărit în această seară! Ilinca: „Moartea e cel mai important lucru în viață! L-am găsit pe Pavel”

Ultimul episod din CLANUL, sezonul trei, poate fi urmărit în această seară!  Ilinca: „Moartea e cel mai important lucru în viață! L-am găsit pe Pavel”

O poveste care i-a ținut pe telespectatori în fața ecranelor cu personaje care au ajuns să-i cucerească pe cei de acasă; minciuna care duce la adevăr și alianțe acolo unde te aștepți mai puțin - sezonul trei din Clanul este un mix de emoție, adrenalină, suspans și tensiune. În această seară, de la 20:30, multe secrete vor ieși la iveală, dar se va plăti pentru ele! Nu ratați ultimul episod din sezonul trei!

Ilinca a aflat că Tudor este mort și, sfâșiată de durere, s-a dus să-i recupereze trupul neînsuflețit, însă... fără succes: „ești conștient că moartea e cel mai important lucru în viață!”, i-a spus ea Chestorului care nu a ajutat-o. În drumul său, și-a adus aminte de rugămintea lui David, așa că a mers la adresa indicată, unde a aflat adevărul, un adevăr care era în fața ei de atât timp: „S-a rezolvat. L-am găsit pe Pavel.”

Bebe Măcelaru` a găsit o portiță pentru fuga lui - o răpește pe Silvia: „Costoiu... n-am știut eu de ofu' lui. Ziceam că unde-i inima la mine, la el e insigna de comisar și atâta, da' el avea femeie fină, la pept, în buzunar. Era bine dacă știam mai de mult, da' nici acuma nu-i târziu". „Presupun că planul e să-l șantajezi pe Emil cu viața mea. Nu va funcționa. M-a mai părăsit o dată pentru tine", îi va spune Silvia, disperată, lui Bebe.

Ciomag are și el un plan cu Vera și David pe care îi va aduce în același loc și le va povesti cum au ajuns, de fapt, la el: „Școala mea nu v-a prostit, școala mea a fost bună. V-a prostit traiul bun pe care l-ați avut în casă cu călăul vostru”. Ce vor afla cei doi frați, vedem în doar câteva ore.

Ce pun la cale Pelicanu` și Iulică, ce se va întâmpla cu Sergiu, cum va decurge alianța dintre Magda și Sofia, dar și ce personaj își va pierde viața, vedem de la 20:30 în ultimul episod din sezonul trei Clanul. Serialul poate fi urmărit, în avans, pe VOYO.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Clanul

Articole pentru emisiune Clanul

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni