• Emisiuni
  • Clanul
  • EXCLUSIV Marian Olteanu, primele dezvăluiri de la filmările sezonului trei din Clanul: „Adevărul va ieși la iveală”

EXCLUSIV Marian Olteanu, primele dezvăluiri de la filmările sezonului trei din Clanul: „Adevărul va ieși la iveală”

EXCLUSIV Marian Olteanu, primele dezvăluiri de la filmările sezonului trei din Clanul: „Adevărul va ieși la iveală”

Primele două sezoane din „Clanul” au fost urmărite cu sufletul la gură de telespectatori, iar acum toată țara așteaptă să îi vadă din nou pe îndrăgiții actori în rolurile personajelor care au conturat acțiunea.

Filmările celui de-al treilea sezon din „Clanul” au început deja, iar Marian Olteanu, unul dintre actorii principali, a vorbit cât se poate de sincer despre atmosfera de pe set. Acum că echipa a dat startul, toți sunt nerăbdători să afle ce se va întâmpla cu Tătuțu, David și Tudor, dar și ce soartă vor avea celelalte personaje. 

Marian Olteanu, care îl interpretează pe David în serialul „Clanul”, ne-a oferit un interviu exclusiv în care a dezvăluit câteva detalii de la filmări.

David este, fără îndoială, unul dintre cele mai apreciate personaje din serialul Clanul, iar cei care îl urmăresc și-au făcut deja o imagine bine definită despre el. Îl vor schimba evenimentele din sezonul trei Clanul pe „copilul lui Tătuțu” sau va rămâne același?

„David e în continuă schimbare. Toate evenimentele sezonului 3 duc către ce așteaptă publicul cel mai mult. Adevărul va ieși la iveală în etape, dar fără-ndoială va fi cel mai interesant sezon!”

Primele două sezoane au avut un mare succes, iar fanii așteaptă cu nerăbdare să afle ce se va mai întâmpla în Clanul lui Bebe Măcelaru. La ce ar trebui să se aștepte sau cu ce vine diferit noul sezon?

„Clanul lui Tătuțu își va scoate „așii din mânecă" și impactul pe care îl va avea asupra clanului nu va trece neobservat! Apar situații la care nu se așteapta nimeni, nici măcar Bebe Măcelaru!”

Având în vedere că filmările pentru cel de-al treilea sezon din Clanul au început vara, suntem curioși să aflăm cum se desfășoară lucrurile pe set, când temperaturile sunt foarte ridicate. Ați întâmpinat dificultăți din acest motiv?

„La întrebarea asta propun un exercițiu de imaginație. Imaginați-vă ca la 44 de grade jucăm cu hainele de final de sezon 2, când acțiunea avea loc la 10 grade maxim!”.

Sursă foto: Arhivă

VEZI ȘI: Clanul Povești Nespuse doar pe VOYO

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Clanul

Articole pentru emisiune Clanul

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni