Cotetul din curtea unui barbat a facut furori pe internet. Cum arata si de ce toata lumea vrea sa il vada

Cotetul din curtea unui barbat a facut furori pe internet. Cum arata si de ce toata lumea vrea sa il vada
Citeste mai mult despre: cotet de gaini, impresionant, lucrare, rezultat,
Data publicarii: 07 Iulie 2014
Data actualizare: 07 Iulie 2014
Un barbat din Vancouver si-a luat cateva zile libere de la serviciu pentru a construi un cotet de gaini, iar rezultatul i-a lasat pe toti cu gura cascata. 

Locuinta gainilor este mai automatizata decat majoritatea caselor in care locuim noi acum, totul numai pentru confortul inaripatelor.

Pe langa faptul ca la exterior arata extraordinar si ii ofera posibilitatea de a o muta oriunde in curte, usa de la intrare este automatizata, se inchide si se deschide la un interval de timp. Dimineata se deschide la ora 7 si 30 de minute, seara se inchide automat la ora 22:30,iar fereastra de langa usa tine locul unui ventilator.

Toate utilitatile de mai sus sunt nimic in comparatie cu ceea ce urmeaza. Gainile au propria baie, iar bateria de la usa automata se incarca de la energia solara. Dispozitivul de apa le permite gainilor doar sa apese cu ciocul cand au nevoie de apa, iar cel de graunte contine suplimente de calciu.

Locul unde gainile fac oua este si el automatizat si ii permite proprietarului sa le adune fara nici un fel de problema.

Vezi aici restul imaginilor.


NU RATA CEL MAI FIERBINTE SUBIECT AL ZILEI PE WWW.STIRILEPROTV.RO:
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies