A fost supranumit cel mai spectaculos pictorial de nunta. Cum arata imaginile surprinse in Islanda cu un cuplu de indragostiti

A fost supranumit cel mai spectaculos pictorial de nunta. Cum arata imaginile surprinse in Islanda cu un cuplu de indragostiti
Data publicarii: 13 August 2016
Data actualizare: 13 August 2016
Impreuna cu Life Studios Inc, Cici si Clement au reusit sa realizeze ceea ce presa internationala considera a fi cel mai reusit pictorial de nunta.

Imaginile despre care vorbeste tot internetul au fost surprinse in Islanda si au fost realizate de un studio specializat in productii foto-video.

Clientii acestui studio au fost canadienii Cici si Clement, care si-au propus sa rupa gura targului cu pozele lor de dinaintea nuntii. Ei nu doar ca au investit in tinute spectaculoase, ci au calatorit peste mari si tari pentru a se asigura ca au un peisaj senzational in spate.

Au decis ca Islanda e locatia perfecta pentru ei, asa ca i-au luat pe specialistii de la Life Studios Inc. si i-au lasat sa-si faca treaba asa cum stiu ei mai bine. Rezultatul? O serie de poze si un filmulet care au ajuns virale pe internet. 

Ce-i drept, imaginile sunt senzationale si surprind perfect frumusetea care ne inconjoara. Mai jos, puteti vedea imaginile superbe pe care presa le considera ideale pentru un cuplu de indragostiti:

Cici + Clement Same Day Edit - Vancouver Wedding and Iceland Pre-Wedding Engagement by Life Studios Inc. - Fairmont Pacific Rim from Life Studios Inc Wedding Video on Vimeo.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies