A petrecut 60 de ore pictand un perete. Rezultatul final te va lasa fara cuvinte 

A petrecut 60 de ore pictand un perete. Rezultatul final te va lasa fara cuvinte
Citeste mai mult despre: perete pictat, Harry Potter,
Data publicarii: 23 Mai 2016
Data actualizare: 23 Mai 2016
Pe orice fan Harry Potter pe care l-ai intreba, prima pagina a primei cartii din seria fantastica aduce intodeauna cu ea o nostalgie a unei copilarii insotitie de magie.

Pentru scriitoarea de fictiune, Meredith MCardle, seria Harry Potter a ocupat un loc special in inima sa si de aceea i-a oferit un loc si in caminul sau.

Ceea ce a realizat scriitoarea de-a lungul a 60 de ore de munca migaloasa, a devenit viral intr-un timp foarte scurt, tinand cont ca rezultatul final este impresionant. 

Meredith a inceput prin a proiecta prima pagina cartii, “Harry Potter si Piatra Filozofala”  pe un perete, dupa care, cu grija si atentie a dat viata fiecarei litere cu ajutorul vopselei negre, iar intreg procesul a fost explicat intr-o postare de pe blogul ei

Dupa mai bine de 60 de ore de munca, care au implicat perfectiune si atentie la detalii, MCardle si-a incheiat creatia artistica de care ar fi mandra pana si  si J.K.Rowling.

Cu siguranta, toti iubitorii acestei serii, si-ar dori sa aiba aproape prima pagina din Harry Potter, inceputul unei aventuri pline de farmec.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies