A petrecut 60 de ore pictand un perete. Rezultatul final te va lasa fara cuvinte 

A petrecut 60 de ore pictand un perete. Rezultatul final te va lasa fara cuvinte
Citeste mai mult despre: perete pictat, Harry Potter,
Data publicarii: 23 Mai 2016
Data actualizare: 23 Mai 2016
Pe orice fan Harry Potter pe care l-ai intreba, prima pagina a primei cartii din seria fantastica aduce intodeauna cu ea o nostalgie a unei copilarii insotitie de magie.

Pentru scriitoarea de fictiune, Meredith MCardle, seria Harry Potter a ocupat un loc special in inima sa si de aceea i-a oferit un loc si in caminul sau.

Ceea ce a realizat scriitoarea de-a lungul a 60 de ore de munca migaloasa, a devenit viral intr-un timp foarte scurt, tinand cont ca rezultatul final este impresionant. 

Meredith a inceput prin a proiecta prima pagina cartii, “Harry Potter si Piatra Filozofala”  pe un perete, dupa care, cu grija si atentie a dat viata fiecarei litere cu ajutorul vopselei negre, iar intreg procesul a fost explicat intr-o postare de pe blogul ei

Dupa mai bine de 60 de ore de munca, care au implicat perfectiune si atentie la detalii, MCardle si-a incheiat creatia artistica de care ar fi mandra pana si  si J.K.Rowling.

Cu siguranta, toti iubitorii acestei serii, si-ar dori sa aiba aproape prima pagina din Harry Potter, inceputul unei aventuri pline de farmec.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!