A reusit sa schimbe maniera in care sunt privite femeile in lumea modei! Are o altfel de frumusete.

A reusit sa schimbe maniera in care sunt privite femeile in lumea modei! Are o altfel de frumusete.
Data: 25 Iunie 2017
Caitin Stickels este o femeie in varsta de 29 de ani din Seattle care s-a nascut cu sindromul Ochilor de Pisica. Aceasta afectiune este de tip cromozomial, este rara si poate fi evidentiata de la nastere.

Denumirea de sindrom de ochi de pisica provine din faptul ca persoanele afectate cu ochi specifici. Acestea se manifesta din cauza lipsei tesutului ocular. Mai exact persoanele care sufera de acest sindrom au frecvent arsuri de pleoape, distante largi intre ochi, urechi deformate cu excrescente anormale ale pielii. Sindromul ochi de pisica se mai numeste si sindromul Schmid–Fraccaro.

Chiar daca tanara nu se incadreaza in tiparele modelelor pe care le vedem in reviste, aceasta a aparut intr-un pictorial realizat pentru "V magazine" si este pur si simplu spectaculoasa. Tanara a fost descoperita prin intermediul contului de Instagram, iar mai apoi a fost fotografiata de celebrul Nick Knight. 

Tanara a marturisit ca nu se astepta sa i se intample asa ceva, cu atat mai mult sa ajunga in aceasta industrie a modei, cu reguli foarte stricte si care tinde sa puna perfectiunea in prim-plan. 
Vezi episoade in intregime pe
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO