A ridicat sala in picioare cu reprezentatia ei. Ce a facut aceasta fetita in semifinala Britain's Got Talent e impresionant

A ridicat sala in picioare cu reprezentatia ei. Ce a facut aceasta fetita in semifinala Britain s Got Talent e impresionant
Data publicarii: 26 Mai 2016
Data actualizare: 26 Mai 2016
Dupa ce a primit Golden Buzz de la Amanda Holden in preselectiile Britain's Got Talent, Beau Dermott a avut o reprezentatie de exceptie si in semifinalele competitiei. 

Jurati au fost impresionati de interpretarea fetei de 12 ani care in semifinale a ales sa cante melodia Someone like you a lui Jekyll si Hyde.

Amanda Holden a marturisit ca nu regreta ca a folosit “butonul de aur” in preselectii, declarand ca: "Sunt atat de mandra de tine. Este un cantec minunat. Cred ca vocea ta este mai buna decat la auditii, ceea ce nu credeam ca se poate intampla". 

Simon Cowell ai a tinut sa ii prevesteasca un viitor stralucit: "Alegerea melodiei a fost impecabila. Garantez ca peste 5-10 ani ne vom intoarce in trecut la acest moment si vom spune ca am descoperit o stea".

Nici Alesha Dixon nu s-a ferit sa faca declaratii impresionante despre reprezentatia lui Beau: "Cred ca esti un potential castigator al concursului".

Beau a lasat juriul cu gura cascata inca de la auditi,  iar de curand familia sa a dezvaluit faptul ca fetita nu a luat niciodata lectii de canto. 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies