ACESTIA sunt prezentatorii care si-au gatit si mancat reciproc carnea! VIDEO

ACESTIA sunt prezentatorii care si-au gatit si mancat reciproc carnea! VIDEO
Citeste mai mult despre: Olanda, canibalism,
Data publicarii: 20 Decembrie 2011
Data actualizare: 20 Decembrie 2011
Doi prezentatori TV au realizat o filmare care cu siguranta va stârni multe controverse, deoarece barbatii gatesc si manânca carne umana.

Prezentatorii unei emisiuni culinare olandeze au facut un experiment extrem de bizar. Cei doi au fost supusi unor interventii chirurgicale in urma carora le-au fost recoltate bucatele din muschi, pe care ulterior le-au prajit in cadrul emisiunii si le-au mâncat, scrie dailymail.co.uk.

Dennis Storm si Valerio Zeno au mâncat fiecare carnea din corpul celuilalt in fata publicului emisiunii. Experimentul face parte din emisiunea "Proefkonijnen (Cobaii)", in cadrul careia cei doi incearca sa raspunda la "intrebari stupide" realizând experimente neobisnuite.

Cei doi prezentatori au sustinut ca nu este nimic neobisnuit la carnea umana, pe care au mâncat-o fara niciun condiment, insa au refuzat sa spuna ce gust a avut.

Dennis Storm a recunoscut ca a fost ciudat sa se uite in ochii prietenului sau in timp ce ii mesteca o bucata din corp, insa a spus ca nu regreta decizia.

"Imi lipsesc doar câtiva centimetri de carne, iar acum am o poveste extraordinara despre cicatricea care a ramas", a declarat Storm dupa experiment.

Cei doi prezentatori sustin ca experimentul lor a fost legal, deoarece amândoi au participat voluntar la el. De asemenea, Dennis Storm si Valerio Zeno sustin ca nu exista niciun pericol pentru sanatate atâta timp cât carnea umana este gatita corespunzator.

Mediafax
alte stiri...
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies