Acoperisul Carrefour din zona Vitan-Barzesti-Bucuresti a cazut peste oameni

Acoperisul Carrefour din zona Vitan-Barzesti-Bucuresti a cazut peste oameni
Citeste mai mult despre: Carrefour, stirileprotv.ro, Vitan-Barzesti,
Data: 16 Septembrie 2010
O a doua bucata de tavan sta sa cada in acest moment. Toate persoanele din incinta galeriei comerciale au fost evacuate, nu exista raniti grav.

Conform ISU Bucuresti, este vorba de o suprafata de aproximativ 500 de metri patrati, care a fost afectata de acest incident. Totul s-a intamplat la etajul 1 al galeriei comerciale.

Specialistii de la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta afirma ca, in continuare, exista pericolul ca o alta portiune din tavan sa se prabuseasca. A fost insa fixat un perimetru de siguranta, iar cei de la ISU spun ca prezenta lor acolo nu mai este necesara.

Hipermarketul se afla in zona Spitalului Sf. Ioan din capitala. Potrivit martorilor, s-a prabusit tavanul fals de la un etaj superior, din zona unde sunt restaurante si in zona scarilor rulante. La fata locului au fost trimise echipaje SMURD si de pompieri.

Conform prefectului capitalei, Mihai Atanasoaei, in acest accident nu s-au inregistrat victime, iar politistii au declansat deja o ancheta. In acest moment nimeni, in afara persoanelor autorizate, nu mai poate intra in hipermarket. Toate persoanele din cladire au fost evacuate in siguranta, si doar o persoana a cerut ingrijiri la ambulanta. Politia a ajuns la fata locului pentru fluidizarea traficului.

Intra pe www.stirileprotv.ro pentru mai multe informatii.
Vezi episoade in intregime pe
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO