Actorul din ”Lost” Daniel Dae Kim dezvăluie ”arma secretă” care l-a ajutat să se vindece de Covid-19

Actorul din Lost Daniel Dae Kim dezvăluie arma secretă care l-a ajutat să se vindece de Covid-19
Citeste mai mult despre: coonavirus, malarie,
Data publicarii: 23 Martie 2020
Data actualizare: 06 Noiembrie 2020
Actorul din serialul ”Lost” Daniel Dae Kim a dezvăluit că unul dintre medicamentele care l-a ajutat să scape de coronavirus a fost o pastilă antimalarie.

Recent, actorul de 51 de ani a postat un mesaj pe Instagram în care a mărturisit că se simte bine și că nu a fost nevoit să se interneze pentru a face tratamentul anticoronavirus. 

Citește și: Coronavirus: Câte persoane poate infecta un singur bolnav de Covid-19! Cifrele sunt incredibile

Kim a spus că n-a avut alte simptom înafară de o congestie și crede că arma secretă pentru recuperarea sa a fost medicamentul antimalarie Hydroxychloroquine.

”Sunt destul de norocos să mă află printre cei 80% diagnosticați care nu au avut nevoie de spitalizare”, a spus actorul originar din Hawaii.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Daniel Dae Kim (@danieldaekim) on

Medicul personal al lui Kim i-a prescris un ”cocktail de medicamente”, care a constat în antiviralul Tamiflu, antibioticul Azithromycin, inhalatorul Glycopyrrolate și medicamentul antimalarie Hydroxychloroquine.

Deși toate aceste medicamente lucrează pentru a ajuta la procesul de vindecare, actorul spune că arma secretă este cel antimalarie. 

Conform lui Kim, medicamentul ”a fost folosit cu succes în Coreea, în luptă contra coronavirusului” și a fost menționat de președintele Trump în timpul conferinței de presă de săptămâna trecută. 

Foto; Profimediaimages.ro

Vezi și: 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies