Actorul Kevin Sorbo, reacție după ce contul său de Facebook a fost dezactivat. „Nu mi-au spus absolut nimic”

Actorul Kevin Sorbo, reacție după ce contul său de Facebook a fost dezactivat. bdquo;Nu mi-au spus absolut nimic
Kevin Sorbo a jucat rolul lui Hercule în anii '90. FOTO: Getty Images
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 17 Februarie 2021
Data actualizare: 17 Februarie 2021
Kevin Sorbo, care l-a interpretat pe Hercule în anii ’90, a fost suspendat de Facebook pentru postările sale. Actorul de 62 de ani a dezvăluit că nu a fost informat înainte de ștergerea contului.

Kevin Sorbo încă încearcă să înțeleagă de ce a fost interzis de Facebook și, mai ales, de ce administratorii rețelei i-au închis contul de socializare. Într-un interviu acordat Fox News, actorul de 62 de ani a mărturisit că a fost cenzurat constant în ultimul an.

Nu mi s-a spus absolut nimic, adică ei m-au cenzurat în ultimul an spunându-mi că scopul lor este să lase doar câteva persoane să-mi vadă postările pe care le fac. Iar postările pe care le fac sunt amuzante și, evident, Facebook nu agreează umorul pentru că nu are motive să râdă”, a spus actorul pentru sursa citată.

Însă, Sorbo a recunoscut că în ultimul an a expus pe contul personal de Facebook părerile unor medici în legătură cu pandemia de Covid-19, opinii care nu erau în acord cu cele oficiale ori majoritare.

Am postat chestii de la doctori care spuneau: Hei, verificați și cealaltă versiune a problemei Covid sau verificați și varianta cealaltă referitoare la frauda de la vot. Cam asta este ce am postat și e suficient pentru ei să se înfurie și să-mi închidă contul. Aș vrea să primesc un răspuns, crede-mă”, a mai spus actorul.

Reprezentanții rețelei sociale nu au oferit încă un punct de vedere, însă actorul a dezvăluit că și-a deschis alt cont de Facebook. Cu toate acestea, starul spune că fanii săi nu-l pot distribui, pe motiv că acest nou cont ar încălca politica Facebook.

Kevin Sorbo a jucat în serialul Hercules: The Legendary Journeys între anii 1995-1999. Producția serialului a fost oprită în sezonul 6, după doar 8 episoade. Deși i s-a oferit o prelungire a contractului, pentru încă 3 sezoane, Kevin Sorbo a refuzat să-l mai joace pe Hercule.

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO: Întrebarea Mesei Rotunde cu Marius Manole: „Eu sunt noul prezentator, gata?”
VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies