Adela Popescu: "Nu îmi vine să cred ce filmuleț am găsit în arhivă"!

Adela Popescu:  Nu îmi vine să cred ce filmuleț am găsit în arhivă !
Citeste mai mult despre: Adela Popescu, Instagram, Radu Valcan,
Data publicarii: 16 Iunie 2021
Data actualizare: 16 Iunie 2021
Însărcinată cu al treilea copil, Adela Popescu se pregătește să i se schimbe viața din nou.
În repetate rânduri a povestit cât de dificil, dar și cât de frumos e să ai doi copii, iar acum așteaptă al treila fiu. Chiar și așa, Adela se bazează pe soțul ei, în condițiile în care de fiecare dată a povestit cât de mult o ajută acesta. Cel mai recent filmuleț postat pe Instagram, care a stârnit o mulțime de reacții, arata acest lucru, într-un mod amuzant. Alături de film, vedeta a scris:
 
"Nu îmi vine să cred ce filmuleț am găsit în arhivă!!!

Cum să muți bebelușul de pe piept, în patului lui, fără să se trezească, în 38 de pași."


Adela Popescu e alături de soțul ei din 2010 și e căsătorită cu acesta din 2014. Într-o postare de pe blogul personal, vedeta scria:
 
“Noi ne-am căsătorit după 5 ani de relație. Dacă ne căsătoream după primul, postarea asta ar fi sunat cu totul diferit. M-aș plânge că s-a schimbat mult, că am descoperit că sforăie, că își lasă șosetele pe unde apucă etc. Că așa s-a întâmplat și la noi. După 2 ani de relație am descoperit că Radu nu e așa perfect cum fiecare bărbat pare la început. După 3 m-am obișnuit cu sentimentul, după 4 m-am obișnuit atât de tare încât am avut înțelepciunea să văd că dincolo de nimicurile enervante, calitățile lui sunt uriașe, iar după 5 am știut că nu mai e cale de întoarcere și maxim asumat am luat decizia de a-mi petrece tot restul vieții alături de bărbatul pe care îl cunosc atât de bine cu bune și cu rele, dar pe care îl iubesc fără urmă de îndoială.”

Pe VOYO poți urmări emisiunile preferate cu 24 de ore în avans. Vezi și noua ofertă de filme și seriale, doar pe voyo!

FOTO: ADELA POPESCU INSTAGRAM 

PE PRO TV PLUS PUTEȚI VEDEA ÎNTREBAREA MESEI ROTUNDE:
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies