Adele s-a logodit. Artista a fost cerută în căsătorie de Rich Paul, agentul sportiv cu care are o relație de doi ani

Adele s-a logodit. Artista a fost cerută în căsătorie de Rich Paul, agentul sportiv cu care are o relație de doi ani
Citeste mai mult despre: Adele, logodna, Rich Paul,
Data publicarii: 28 Februarie 2023
Data actualizare: 28 Februarie 2023
Adele este din nou o femeie împlinită pe plan sentimental. Cântăreața a fost cerută în căsătorie de agentul sportiv Rich Paul, lucru confirmat de inelul superb cu diamant purtat la concertul din Las Vegas.

Adele și Rich Paul, agentul unor sportivi precum Lebron James, sunt împreună de doi ani, iar relația pare să meargă din ce în ce mai bine. Recent, o sursă din aproprierea cântăreței de 34 de ani a dezvăluit că aceasta a fost ceruta în căsătorie, idee confirmată și de inelul cu diamant pe care fanii l-au zărit pe inelarului solistei, la un concert din Las Vegas.

Deși nu a confirmat oficial că este logodită, se pare că Adele și Rich Paul au început deja pregătirile pentru nuntă, care va avea loc, cel mai probabil, la vară. Ba mai mult, artista își dorește și copii cu partenerul ei. Aceasta a declarat într-un interviu pentru revista Elle că este foarte îndrăgostită de Rich Paul și abia așteaptă să-și construiască o familie alături de acesta și să aibă mai mulți copii. 

"Nu am fost niciodată atât de îndrăgostită ca acum. Sunt obsedată de el. Cu siguranță vreau mai mulți copii", a declarat Adele. 

În prezent, Adele este mama unui băiețel de 9 ani, din mariajul cu Simon Konecki.

Sursă foto: Getty, Profimedia
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!